ÆØÅ (Size Does Matters)

Dessverre så taper Norge mot USA i nesten alt når det gjelder størrelser. Store hamburger, store menyer i McDonalds, store menn og kvinner. Ja, så å si alt, men det er én ting Norge burde være stolt over. Kollektivet TV2 har vist hva Norge KNUSER USA i. Nemlig, alfabetet. Det blir fremhevet i denne musikkvideoen til Kollektivet TV2.

Folk tenker nok, ”3 vokaler er ingenting”, men i denne videoen viser Kollektivet TV2 hva de ”såkalte” små vokalene er i stand til. Men disse bokstavene er helt fantastiske i vårt alfabet.
Er ikke BÆSJ et fantastisk ord? Å joda, fordi den inneholde et bokstav som det norske alfabetet har og ikke det amerikanske alfabetet.

Size matters? Sjekk størrelsen på alfabetet til Norge, USA!

Musikkvideoen er utrolig bra. At teksten er på engelsk gjør alt så mye bedre. (All musikk er bedre når det er på engelsk). Og at amerikanere kan forstå teksten. Vi kan bare gni    det inn i de amerikanske ansiktene deres med våre 29 bokstaver.

Musikkvideoen er komisk. Å sammenligne noe med USA er nok litt vanskelig, men denne Kollektivet TV2 har gjort en strålende jobb! Hver eneste sekund i denne videoen er bare helt fantastisk.

Musikken er ganske fengene, så du komme nok til å høre på den flere ganger. Teksten er så lett å lære, og når du lytter på den, så komme du til å høre hvert eneste ord.

Musikkvideoen har vært på framsiden på YouTube og har mer enn 1,8 millioner seere. Kanskje enda en ting vi burde være stolt over?

Fra musikken til teksten til videoen. Alt er perfekt! Videoen får én soleklar terningkast :

SIZE DOES MATTERS!

Hvilke terningkast ville du ha gitt denne videoen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: