Hvem vinner tippeligaen 2012?

For øyeblikket er det helt åpent. Rosenborg og Molde ligger likt, de har tre poeng mer enn Strømsgodset og fire poeng bak Strømsgodset ligger Tromsø. De har en hengekamp mot SandnesUlf.

Storkampen som ble spilt søndag 21 oktober mellom Strømsgodset og Molde endte uavgjort. Molde gikk opp i ledelsen etter fjorten minutter, målskåreren var Jo Inge Berget. Og dette var stillingen helt til Strømsgodset utlignet i det nittiende minutt, da skåret Jarl André Storbæk.

Sannsynligvis blir disse kampene helt avgjørende:

Molde – Rosenborg(28.10)

Strømsgodset – Rosenborg(04.11)

Haugesund møter Strømsgodset i dag 26 oktober, vinner FK Haugesund her og enten Molde eller Rosenborg vinner søndagens storkamp, regner jeg med at Strømsgodset blir hektet av. Men kveldens kamp er helt åpen, begge lag har god sjangs til å vinne, og Strømsgodset er kanskje små favoritter.

Lagbilde av Strømsgodset

Molde sparte tolv av sine beste spillere i gårsdagens Europa-liga gruppespill.  Blant annet landslags spillerne Magnus Wolf Eikrem og Vegar Forren. Rosenborg toppet laget og hadde store planer om å vinne, begge tapte.

Jeg tror at Molde får en liten fordel av dette, det er i alle fall hva Solskjær prøvde å oppnå, men Rosenborg og Strømsgodset har en liten fordel på Molde, begge lagene har bedre målforskjell enn Molde. Kanskje det blir utslagsgivende, slik det ble i Barclays Premier League. Der Manchester City vant ligaen på målforskjell over Manchester United.

Lagbilde av Rosenborg

Med bare fire serierunder igjen, er det fortsatt helt åpent. Tre lag har god sjangs til å få gullet med seg hjem. Så jevnt, så intenst og hvert poeng blir utslagsgivende. Blir det Molde, med gullgutten sin Ole Gunnar Solskjær, Rosenborg med de kravstore supporterne, eller Strømsgodset med ungguttene sine?

Ole Gunnar Solskjær

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: