Kvinne voldtatt i Pasadena

Politiet ber om folkets hjelp til å identifisere en mann de mener har bortført en kvinne utenfor en bar kalt Old Pasadena, og seksuelt forgrepet seg på henne.

Politiet sier overfallsmannen – beskrevet av offeret som en latin-amerikaner i 30-årene-40-årene, 1.77 m, og middels bygd – nærmet seg kvinnen bakfra da hun gikk utenfor en bar ca 11:30 lørdag nær Colorado Boulevard og Holly Street, for å gjøre en telefonsamtale.

Kvinnen, som trodde hun først ble ranet, ble frivillig med mannen, fordi hun fryktet for sitt eget liv om hun prøvde å komme seg bort, sier løytnant Tracey Ibarra. Politiet sier offeret deretter ble ført til Legge Alley, hvor hun ble seksuelt misbrukt og flyktet etterpå.

Tracey Ibarra sier at voldelig kriminalitet sjelden skjer i den gamle bydelen av Pasadena, et populært område for helgens besøkende.

“For noe sånt som dette å ha skjedd i Gamlebyen er ganske uvanlig,” sa hun, og legger til at åtte til ti politimenn vanligvis patruljerer området i helgene.

Politiet har snakket med eierne av lokale barer og restauranter, samt å ha sett på sikkerhetskamera opptak for å se om bortføringen eller angrepet ble fanget på tape.

De håper også noen av de menneskene som var på områdets barer lørdag kveld kan huske å ha sett angriperen, og vil komme frem.

“Noen kan ha sett den mistenkte gått med offeret og ikke har selv innsett det,” sier Ibarra.

Etterforskerne arbeider med offeret for å skape en sammensatt skisse av angriperen, som de sier skal slippes senere denne uken.

Kilde: http://latimesblogs.latimes.com/lanow/2012/10/woman-sexual-assault-old-pasadena.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: