Ny TV-serie: ”Ingen kjære mor”

Tirsdag 16.oktober var det premiere på ett nytt realityprogram på TV2. Seks bortskjemte jenter i 18-20 års alderen fra forskjellige deler av landet, ble satt på et fly uten å vite hvor de skulle. Entusiasmen var nok litt større når de gikk på flyet enn når de gikk av.

Hensikten er at jentene skal endre holdning, utvikles og lære seg å bli mer selvstendig. De neste ukene skal de bo i jungelen på Borneo i Malaysia. Her møter de store utfordringer som de skal lære seg å takle.

Livene deres blir totalt forandret. Blogging, shopping, mote og festing blir erstattet med insekter, hardt arbeid og andre kontraster fra livet hjemme. De kommer også til å lære en masse om samarbeid og ansvar.

Foreldrene er sjeleglade og håper å se forandring når jentene kommer hjem igjen. De innser også selv at de kanskje ikke har forberedt barna sine godt nok på voksenlivet de nå skal ut og utforske. Felles for jentene er at alle bor hjemme, de får vasket klær for seg og laget mat for seg. Mobilregningen blir til og med betalt. Jentene har nemlig funnet ut at det å bo hjemme er billig, trygt og godt.

Har du lyst å følge serien? ”Ingen kjære mor” ruller på TV2 hver tirsdag kl. 21.40. Serien kommer opprinnelig fra Danmark og der hadde serien en halv million seere gjennom første sesong.

Kilder:

http://www.tv2.no/underholdning/front/naa-blir-det-ingen-kjaere-mor-for-disse-jentene-3799424.html

http://www.tv2.no/underholdning/front/disse-jentene-blir-sendt-ut-i-jungelen-3804989.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: