Andreas sine meninger om kvinner

Andreas sine meninger om kvinner.

Etter farmen premieren 8/11 ble Andreas Nørstrud (28) kjent for sine meninger om kvinner. Allerede i første episode sier han hva han mener om kvinnene på farmen, han mener at de går for lettkledd. Kvinnene i dette tilfellet går med shorts og genser. Han velger å skille jentene fra guttene på rommene, og benytter sjansen til å kjøpe gammeldagse dameklær til damene på farmen. Han mener at det er det de heller burde gå med.

– Andreas mener at dette er å gå lettkledd !

 

Vi får også se andre sider av Andreas på Farmen. På en fest tar han helt av, begynner å danse med damene, bærer dem og slår dem på rumpa. Dette er en ny side av Andreas, som også de andre deltakerne på Farmen legger merke til.

I et intervju med Thomas og Harald på Senkveld, bruker han kallenavnet smådrops om jenter. Ved siden av sitter to andre ungjenter fra Farmen, Marianne Otterlei (24) og Cecilie Holm (24). De sitter i skjørt og trange bukser. Han mener at de bør kunne beherske seg og kle seg passelig. En annen som også er på dette intervjuet er Liv Ullman (73), hun sitter ved siden av og hører på hva han sier. Da han refererer til Bibelen trår hun til, hun har selv lest Bibelen og mener at det Andreas sier er helt feil, dette blir det en diskusjon av.

Noen meninger som kommer fram på farmen er at han er mot homoseksualitet, og at det i Bibelen sto at det er en dødssynd å være homo. Han mener også at damene ikke burde ha stemmerett og at mennene skulle stemme på vegne av damene sine. Han mener også at kvinner ikke er egnet som ledere, verken yrkesmessig eller i samfunnet. Andreas sier at han hadde hatt problemer med å bli ledet av en kvinne. Han mener at selv om hun er kompetent til ledervervet, skal hun være underdannet mannen.

Andreas har selv et barn, han er ikke gift med moren til barnet og Andreas er per dags dato singel. Han har selv sagt at han skal gifte seg med en jomfru. Men er ikke dette litt rart dersom han har et barn, med tanke på disse meningene om å ikke ha samleie før ekteskap?

I en artikkel i VG står det følgende:

Han legger stor vekt på bibelens ord om forholdet mellom kvinner og menn. Også når det gjelder mannens rett til å «tukte» sin kvinne.

– Slik jeg ser det handler det om å oppdra, irettesette og lære en kvinne hva som er rett og galt, sier Andreas, og tilføyer:

 – Tukt er ikke det samme som vold, men dersom en kone ikke vil ta til seg mine beslutninger, er jeg ikke fremmed for fysiske sanksjoner, sier Andreas.

 

Jeg mener at det å ha disse meningene i dette århundre er veldig spesielt. Det å kunne bruke vold mot sin kone i tilfeller der hun ikke hører på mannen sin, er ikke slik det skal være.

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10055356

 

Andre som mener det samme som meg?

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: