CTFxC – Internet Killed Television

                                                                                       

Internet Killed Television er en web-serie som dokumenterer livene til Charles Trippy, kona hans Alli og hundene deres Zoey og Marley!

Siden 29. oktober 2012, har serien 607,531 abonnementer, som gjør at den er den tredje mest abonnerte reporter kanalen på nettstedet YouTube. Web-serien får i gjennomsnitt 150, 000+ visninger per episode. Showet har over 306,754,616 visninger totalt på alle opplastninger. IKT(Internet Killed Television) er kjent som CTFxC av fanbasen deres, CTFxC står for Charles Trippy Friend Core (Også kjent som Family Core).

”Now it’s time to sit down and view

the coolest couple that is on YouTube,

can’t wait to see what you did today

it’s coming up I can hardly wait the

Internet killed the tv, and we’ll keep thumbing up!

‘Cause you & me, we’re CTFxC, gonna view the vloggity

with Charles Trippy & Alli!

‘Cause you & me, we’re CTFxC, gonna share the interwebs

with Charles Trippy & Alli.

Don’t forget Zoe & Marley!”

Charlie Puth komponerte showets tidlige kjenningsmelodi, og ulike seere har bidratt med deres egne versjoner. ”Dubblekickrick” lagde den mest brukte og berømte kjenningsmelodien, den blir brukt den dag i dag. Kjenningsmelodien har blitt  forandret  flere ganger, det ble til og med lagd en kjenningsmelodi for å feire ”Trippy’enes” bryllup.

 

”My wife and I have been making video EVERY DAY for the past four years here on this channel! Guess what?! We are on year four! Everyday, without missing one day!!”

Charles og Alli giftet seg i november i fjor og nærmer seg ett års jubileum. Bryllups ”vloggen” deres er til nå den lengste ”vloggen” deres, som er på hele 34 minutter.  I den offisielle brullups-videoen deres har de med ”Fix You” av Coldplay, covret av Boyce Avenue og Tyler Ward.

 

Web-serien referer til seg selv som et ”hjemmelagd reality-show”  grunn til formatet; første personsynsvinkel, som direkte følger deres aktiviteter med en typisk ”vlogge”-stil. De filmer omgivelsene rundt dem, inkludert hundene deres, Zoey og Marley. Charles og Alli har lastet opp en episode hver dag siden de startet første mai 2009. Kanalen CTFxC ble laget 16. juni 2008 av Charles og er hans og Allis daglige ”vlog”-kanal. De har lagt ut 1278 episoder til nå (31. oktober 2012).

Serien skulle egentlig bare vare ett år, men etter suksessen etter den første sesongen, bestemte paret seg for å fortsette. YouTube-serien er nå på sitt fjerde år og hvert år, så langt, har de nådd ut til fansen (The CTFxCers) til å lage en montage med hoved hendelser som har skjedd det året.

Charles spiller bass i bandet ”We The Kings”. Det har han gjort siden september i fjor. We The Kings er en pop-punk gruppe fra Florida. De har hatt stor suksess og har blant annet turnert med Demi Lovato. 20. September annonserte Travis Clark via Twitter at bandet har skrevet en sang til den oppkommende Hunger Games oppfølgeren ’Catching Fire’.

We The Kings:

Travis Clark – vokalist, rytme gitar

Hunter Thomsen – ledende gitar

Danny Duncan – trommer

Charles Trippy – bass

Coley O’Toole – piano, bakgrunn vokal , gitar

 

Fredag, 24. februar 2012, mens Charles gikk tilbake til We The Kings turnebussen, opplevde han et anfall og mistet bevisstheten. Danny Duncan som var med Charles under anfallet, ringte til nødnummeret og fikk Charles til sykehuset. Senere annonserte Charles, etter prøver, at doktorene hadde oppdaget en hjerne-svulst. Han var fortalt at den ikke var ondartet.

 Torsdag, 6. mars 2012, ble Charles operert for å fjerne svulsten. Operasjonen var suksess og to dager etter på kunne Charles reise hjem. Charles reiste tilbake på turne med We The Kings, etter at kirurgene sa at han var frisk nok til å reise og fortsette med arbeidet.

Andre YouTube-kanaler:

Mel – kanalen til Charles Trippys yngre søster. Hun ”vlogger” som Charles, men gjør det vanligvis en gang i uka.

DannyDuncan – bandkameraten til Charles fra We The Kings. Danny har en serie som heter ”King’s Carriage” som er en serie basert på livet til bandet.

LadieDottie – hun er Alli sin bestevenn, og er filmmaker. Hun har også daglige ”vlogger”.

PrinceYeti – broren til Alli. Inneholder daglige ”vlogger” som et sendebud.

Her kan du kontakte Charles og Alli:

Twitter @CharlesTrippy og @AlliTrippy

YouTube, de leser kommentarene på videoene sine:  http://www.youtube.com/user/CTFxC

Facebook, Charles har en åpen profil:  http://www.facebook.com/charlestrippy?fref=ts

Hjemmesiden deres: http://internetkilledtv.com/

Kilder:

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Killed_Television

http://www.youtube.com/user/CTFxC

http://internetkilledtv.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/We_the_Kings

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: