Snart kommer vinteren!

ImageVinteren står for tur. Det blir fortere mørkt, og flere folk blir både værsyke og deprimerte. Likevel er det ikke bare negativt at vinteren nærmer seg. Endelig kan ski-entusiastene ta frem snowboardene og slalåmskiene for snart åpner skitrekkene igjen!

 

Det har allerede falt noen snøfnugg på bakken i Haugesund by. Selv om de fleste ser på dette som en nedtur, og som en bekreftelse på at sommer været ikke kommer tilbake før til neste år, er det noen som har glede av snøen også.

 

Allerede i helga 23-25. November skal Røldal skisenter ha åpning for denne sesongen. I dag er snødybden 35 cm på toppen og 25 cm på bunnen av trekket, men det er god grunn til å tro at snødybden vil øke kraftig før åpnings helgen. 

Image 

Denne sesongen skal det, som årene før, skje mye spennende i Røldal. Blant annet skal de arrangere Røldal Freeride Challenge. Det er en årlig frikjøringskonkurranse som arrangeres i Røldal på slutten av skisesongen, i april. Arrangementet er en del av verdenscupen og Norgescupen i frikjøring og det konkurreres i greinene slalåm, telemark og snowboard. Arrangementet har blitt svært populært både for lokale og tilreisende utøvere så vel som tilskuere. Men før den tid kommer har slalåm, snowboard og telemark entusiastene god tid til å gjøre noe av det de liker best. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: