Dommerne i tippeligaen, ishe bra…

Hvorfor skal dommerne i tippeligaen ha så mye å si for resultatet? De store klubbene som Rosenborg, Molde, Vålerenga og så videre kan takke dommerne for at de ligger så høyt oppe som de gjør. Dommerne er nemlig så feige at de ikke tør å dømme mot de når de skulle hatt frispark eller straffe imot. Dette medfører en rekke med dumme avgjørelser som påvirker resultatene.

 

Det er ikke bare hoveddommerne som gjør feil. Linjedommerne gjør også store feil. Senest nå på fredag 26.10 avgjorde dommerne kampen mellom Haugesund og Strømsgodset, stillingen var 2-2 da det bare var noen få minutter igjen. Haugesund har hatt hjørnespark, og Strømsgodset klarerte, så sto Bangura i returrommet og tok i mot  ballen, han sendte den elegant videre til Haukås, som headet inn ballen over en sjanseløs Kwarasey(Strømsgodset målvakten). Dette var et vakkert og bra mål, og det var heller ikke offside slik som linjedommeren dømte. Istedenfor at det ble mål og Haugesund kunne gå opp i ledelsen, ble det ikke godkjent. På overtid av overtid satte Kovacs inn sitt andre mål for dagen, og stillingen ble 2-3, Strømsgodset fikk tre feilaktige og ufortjente poeng med seg hjem. Mens Haugesund satt igjen med ingenting. Slik skal det ikke være.

 

Dessverre blir det bare verre og verre. Klasseskille blir større og større. Nå er det knapt en kamp uten en avgjørende situasjon, som går til fordel for storlagene. Måtte bare denne trenden snu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: