Gangnam Style til Stavanger!

Torsdag 22.november stiller PSY på scenen på Hall Toll- han vil fremføre hans verdensberømte nummer Gangnam style og spille fullt DJ-sett ut over natten. 

Musikkvideo

Rapperen PSY (også kjent som Park Jae-Sang) kommer fra Sør- Korea og ble verdenskjent over natta. Han har utdannelse fra Boston University og Berkley School of Music. Hans musikalske inspirasjon er Eminem, 2Pac, Jay-Z, Dr.Dre og Queen.

Gangnam style er et internettfenomen som ble lagt ut på YouTube i Juli i år (2012) med over 600 millioner visninger. I Gangnam Style synger PSY på koreansk, men med gjennkjennelige “sexy lady”. Sangen har fengende rytmer, uvanlig koreografi og mye humor. Og er strengt tatt en samfunnskritisk parodi. Gangnam er en rik og trendy bydel i den koreanske hovedstaten Seoul. “Gangnam Style” er rett og slett den luksuriøse livsstilen i byens Beverly Hills.

500 billetter

Det blir lagt ut 500 billetter for salg på Billettservice fredag 2.november 2012 fra klokken 15.00. Allerede har nærmere 400 gitt beskjed på Facebook om at de stiller, her blir det rift om plassene. Prisen blir 250 kroner for de 400 ordinære billettene, og 350 for 100 VIP-billettene.

 

Kilder:

http://www.aftenbladet.no/kultur/musikk/PSY-skal-Gangnam-Style-en-hel-natt-i-Stavanger-3061057.html

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: