The Killers til Norge

Mars 2013 gjester The Killers Norge. Det berømte rockebandet fra Las Vegas har solgt 15 millioner album, vunnet en rekke store priser, og har millioner av fans over hele verden. Bandet startet i 2001, og består av Brandon Flowers, David Keuning, Mark Stoermer og Ronnie Vannucci Jr. Debutalbumet «Hot Fuss» ble sluppet i 2004, og inneholder blant annet to av deres aller største hits «Somebody Told Me» og «Mr. Brightside». Til sammen har de sluppet fire album, sist ut var Battle Born som kom i September 2012.

Las Vegas-bandet har hatt konserter i Norge tre ganger tidligere, og det er ikke lenge siden sist. Da arrangerte radiokanalen P3 intimkonsert med The Killers på Sentrum Scene for rundt 1 200 heldige mennesker. Dette var en konsert det ikke gikk an å kjøpe billetter til, her måtte man vinne de i konkurranser arrangert av p3.

Fredag 1. Mars 2013 spiller de en stor konsert på Telenor Arena, noe fansen i Norge kan glede seg mye til. Har du ikke fått billett enda er det ikke noen grunn til å fortvile, konserten er nemlig ikke utsolgt enda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: