Get focused!

Get Focused er Norges største  ungdomsfestival. Det er en helg stappfull med seminarer, møter, konserter og aktiviteter. Og det er et av årets høydepunkter for nærmere 2000 norske ungdommer.

Festivalen er i Tønsberg kommune. Alt foregår i hovedsak i Slagenhallen og på Presterød Ungdomsskole. Noen møter finner også sted Bykirken. Overnattinger skjer på skolene rundt området som f. Eks Presterød og Sandåsen skole.

Get Focused blir arrangert for å samle kristne ungdommer sammen for å tilbe Gud i fellesskap, samt lære å kjenne Ham bedre. Deres motto er ”Enhet. Tilbedelse. Rettferdighet.” Man vil se en bevegelse av ungdommer forent i kjærlighet, merket av tilbedelse og kjent for rettferdighet.

Bildet er hentet fra Get Focused sin facebookside. Bilde er tatt av Alexander Søndbø

Bildet av Kirk Franklin er hentet fra Get Focused sin facebookside. Tatt av Alexander Søndbø

Jesus Culture-verdenskjent lovsangsband, Kirk Franklin– verdenskjent gospel sanger, Kelly Clark– OL- utøver i snowboard og Martin Smith er noen av de som har opptrådd på Get Focused. I tillegg til opptredener av kjente mennesker er det som nevnt seminarer som for eksempel lederseminar, lovsangseminar og “vitenskap og tro” og aktiviteter. Årets aktiviteter var Breakdans(nytt i år), Dans og Volleyball- som er en evig tradisjon.

Muligens det mest populære seminaret i år (2012). “Dating og singelliv”. Foto: Alexander Sønbø

Get Focused har vært et arrangement som er tilknyttet over 15 menigheter. Blant annet NLM, DELK, Frikirken, Bykirken, Betania, Betel, Salem og 8 til. De to siste årene har Get Focused blitt en bevegelse med personer fra disse menighetene, men med en løsere menighetstilknytning. Det gir oss mulighet til å være mer dynamiske, står det på Get Focused sine hjemmesider. (www.getfocused.no)

For å gi hundrevis av ungdommer mat, trengs det medarbeidere. I følge nettsidene til GF så var er om lag 300-400 medarbeidere. De rydder, vasker, lager og serverer mat (osv.) med glede til ungdommene under hele helga, og dette er helt FRIVILLIG. 70% av disse er 20år eller yngre.

Hvert år er det et nytt Get Involved- prosjekt. Det samles inn penger for å hjelpe andre. De har samlet inn penger til Heroes of The Nation som er et barnehjem i Kenya. Og i år ble det samlet inn penger til A21. De jobber for å avskaffe slaveri i det 21.århundre, blant annet sexslaveri. Det ble samlet inn over 600 000,- under hele helgen i år.

Denne festivaler vokser mer og mer for hvert år. Flere og flere ungdommers liv blir forandret, flere velger å ta i mot Jesus og bli kristen. Mer og mer penger blir samlet inn til Get Involved og flere kjente artister/ talere kommer. Festivalen overgår seg selv hver gang. Lurer på hva de finner på nestehøst?

Dette bildet er også hentet fra facebooksiden til Get Focused. Get involved plakat av Tarje Pladsen. 

Advertisements

2 thoughts on “Get focused!

  1. Eric Laetare says:

    Nice! Takk for omtalen av Get Focused!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: