Syke Seriemordere

Jeg skal presentere et utvalg av de verste seriemorderne som har eksistert gjennom tidene. Dette kan være basert på antall drepte, måter å drepe på, og generell syk-het.

Rodney Alcala

Rodney Alcala er en seriemorder fengslet på såkalt ”death row” i San Quentin. Death row er når man venter på å bli henrettet, og man kan sitte der i inntil 10 år. Dette er for å la eventuelle anker og/eller apeller gå sin gang. Bakgrunnen for oppholdet hans der, er at han er dømt for mord på fem kvinner på 1970-tallet. Han har i ettertid innrømt 30 flere drap. Han er også anklaget for enda flere drap i New York, og er regnet som ansvarlig for så mye som 130 drap rundt omkring i USA.

Det er imidlertid ikke drapene som har ført til hans plass på denne listen. Midt under hans dødelige tokt var Alcala med på et dating show (!). Ikke nok med det, Rodney Alcala klarte til og med å vinne hele greia, det hele mens han fartet rundt og drepte kvinner. Før han meldte seg på showet, var han også dømt for sex-forbrytelser og voldtekt, noe som i utgangspunktet er en turn-off. Han ble imidlertid presentert som fotograf, noe som også er creepy, med tanke på at Alcala ofte introduserte seg selv som fotograf for sine ofre. Alcala tok bilder av sine ofre, og over 1000 bilder ble brukt som bevis mot ham, under mordetterforskningen. Kvinnen som skulle ut på date med Alcala priser seg nok lykkelig for at hun fikk kalde føtter, og trakk seg. Hun følte visstnok alt Alcala var litt ”creepy”.

Rodney Alcala under rettsaken sin

 

Grady Franklin Stiles Jr. – Hummergutten

Det Grady Stiles mangler på antall drap, tar han igjen på mareritt-aktig utseende. Grady Franklin Stiles Jr. Født 1937 i Pittsburgh Pennsylvania, var født med en defekt kjent som ectrodactyly (bokstavelig talt monserfingre), noe som var normalt i familien hans. Defekten var av de sjeldne, og hendene ble omformet til klør, som en hummer. Føttene var omformet til ”slippers”, noe som førte til at han ikke kunne gå. Faren var allerede en attraksjon på omreisende sirkus, så Grady ble satt i jobb i en alder av 7. Der fikk han tilnavnet ”lobster boy”, et navn han tok med seg gjennom resten av livet.

Grady vokste opp, og giftet seg med en annen sirkus-utøver, og fikk 4 barn (2 av dem ”hummere”). Han var både mentalt og fysisk voldelig mot kona si. Han brukte armene sine til å dra kroppen fremover, og bygget dermed store armmuskler. Dette ga han muligheten til å kvele, slå og dunke hodet i noen hvis de irriterte ham. Da datteren giftet seg i 1978 ble Grady sjalu, og skjøt forloveden hennes. Noe som derimot ikke står i historien er hvordan Grady skjøt ham. Grady viste ingen anger, men fikk likevel 15 års prøvetid som straff. Sannsynligvis fordi fengslet ikke hadde noe opplegg for ”hummere”

Grady kom ofte med trusler til kona om at han skulle drepe henne, så hun betalte en annen sirkus arbeider 1,500$ for å drepe ham. Grady Stiles var så foraktet i samfunnet at ingen meldte seg til å være gravfølge. Han fikk dermed en enkel grav,  der de eneste inngraveringene i tillegg til navnet, var to klo-formede hender foldet i bønn.

Grady Franklin Stiles Jr.

Souflikar

Hvordan kan en enkelt mann drepe 5000 mennesker, uten bruk av massedestruksjonsvåpen? Et eksempel på at det er mulig, er Souflikar. Det står ingenting på nettet det eksakte tidsrommet Souflikar drev på, men det var sannsynligvis en god tid før 1700-tallet da det Ottomanske riket slakket litt ned på de utrolig voldelige ritualene sine.

Souflikar var Mahomet den fjerdes personlig henretter. Dette var under det ottomanske riket, ofte forbunnet med Tyrkia. Emperiet varte fra 1299 til 1922. Souflikar drepte tre personer hver dag over fem år, til han endte opp med over 5.000 drap på samvittigheten. Et nummer som kommer til å bli enda verre, når du hører hvordan han gjorde det. Souflikar tok seg ikke bryet med å bruke øks, sverd eller andre virkemidler. Han kvalte dem bare med hendene! Noe som bare blir enda sykere, hvis en tenker på at han drepte over 5.000 mennesker.

Souflikar var ikke nødvendigvis en urettferdig mann. Han tilbød av og til offerne sine en fair sjanse. De hadde et løp gjennom de kongelige hagene, og frem til henrettelsesplassen. Hvis de vant, ble de bannlyst. Hvis de tapte, kvalte Souflikar dem. En skulle tro at dette førte til mange livredde folk, som reddet livet ved å løpe som de aldri hadde gjort før. Problemet var bare, at Souflikar aldri tapte. Dette sier noe om hvilken fysikk han må ha hatt. Med tanke på dette, skulle en tro at han fikk tittelen som kongelig henretter. Det gjorde han imidlertid ikke, hans offisielle tittel var kongelig gartner. 

Portrett av Souflikar

Kilder:

http://www.cracked.com/article_19505_5-real-murderers-more-terrifying-than-any-horror-movie.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Ottoman_empire

 http://www.cracked.com/article_19505_5-real-murderers-more-terrifying-than-any-horror-movie_p2.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: