Vinneren av Stjernå

Lørdag den 3. November var det finale på Amanda storsenter med Per Ivar Reine som konferansier. Sendingen ble sendt live på både radio 102 og Se-byen.

Vegard var førstemann på scenen, og måtte begynne om igjen etter litt kluss med musikken. Han opptrådde med sangen ”Hjerteknuser” av Kaizers Orchestra. Så fulgte Ine Rossebø Knudsen med sin egen sang “Where” på gitar, danserne Ronja Østensvik og Haakon Gerhard-Lihaug med sin cha-cha-cha-inspirerte showdans – og til slutt Elisabeth Tjøsvoll med sin egenkomponerte “All these years”, også hun med gitar.

Før vinneren ble kåret skulle de kåre publikumsprisen. Det er en premie som kåres til de som fikk flest stemmer fra publikum på sms. Denne prisen var det danserne Ronja Østensvik og Haakon Gerhard-Lihaug som stakk av med. Premien var en spillet ny scooter fra Sigma Motor.

Når hoved premien ”Stjernå” skulle kåres, sto til slutt Ine Rossebø Knudsen og Vegard Skartland på scenen.

Vegard vant førstepremien med en sjekk på 10.000 kroner fra Mediehuset Haugesunds Avis. Amandasenteret doblet dette etterpå med en ekstra sjekk på 10.000 kroner. De andre finalistene fikk hvert sitt gavekort på 3.000 kroner.

Kilder:

http://www.h-avis.no/puls/vegard-fra-vikebygd-vant-1.7627640

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: