Slag i ansiktet som skjønnhetsbehandling!

I dag er det lite som hindrer folk i jakten på det perfekte utseende. Å bli klasket til i ansiktet blir sett på som en alternativ behandling til plastisk kirurgi.

Ved å slå og massere kundene i ansiktet vil de få en renere og stammere hud med mindre rynker, det hevder Rassameesaitarn ”Tata” Wongsirodkul. Behandlingen som har fått navnet ”Face slapping” kommer opprinnelig fra Thailand. ”Tata” har tatt med seg denne behandlingsmetoden til USA der hun har startet sin egen skjønnhetssalong; ”Tata Massage” som ligger i San Fransisco.

For en behandling som varer 15 minutter, må du ut med 350 amerikanske dollar, nesten 2000 kr. Både ”Tata” og ektemannen som også eier salongen, sier at de er helt seriøse med yrket sitt og hevder at man kan se tydelige resultater etter en behandling.

Metoden de bruker er særegen og ektemannen til ”Tata” mener også at den er veldig enkel. Først må man forsikre seg om at man ikke har noen smykker på hendene. I tillegg så må man være avslappet i både albuer og håndledd, men det er viktig å ha autoritet i slagene. Fingrene skal også være samlet når man klasker til, forklarer han ytterligere.

”Slappingmetoden” brukes ikke bare for å forhindre rynker og for å få vakrere hud. Tata Massage praktiserer også en metode for å få forstørre brystene til kvinnelige pasienter uten å bruke kirurgi.

Studier kan ikke bekrefte at skjønnhetsmetoden virkelig fungerer som en anti-age behandling. Men leger har sagt at behandlingen kan øke blodsirkulasjonen og at man derfor kan få et inntrykk av en sunnere hud, i følge ABC News.

Kilder:

http://pub.nettavisen.no/nettavisen/side2/catwalk/article3508603.ece

http://www.youtube.com/watch?v=j71hrs9pDck

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2222678/Would-pay-350-slapped-Bizarre-anti-aging-Thai-beauty-treatment-sees-therapists-HIT-face-erase-wrinkles.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: