Så film i nesten 4 døgn!

Hi-Fi klubben arrangerte i samarbeid med Discover og SF film skandinaviamesterskap i film titting.  Konkurransen startet fredag 16. November kl. 16.00.

Det hele gikk ut på at 18 lag, hver med tre personer, skulle se så mange filmer de klarte, uavbrutt. Premien til laget som vant var Hollywood tur. Her skal de blandt annet få møte kjente skuespillere. I tillegg fikk de velge en valgfri stereo-pakke sponset av Hi-Fi klubben.

Lagene som ville delta ble bedt om og lage en YouTube-presentasjon om seg selv, og skrive en begrunnelse for hvorfor akkurat de skulle få være med. Ut i fra dette valgte Hi-Fi klubben ut deltakere fra både Danmark, Sverige og Norge.

Vil du se de forskjellige videoene som ble send inn og lese begrunnelsene lagene kom med, vil jeg anbefale og gå inn på denne nettsiden:

http://www.hifiklubben.no/sfc/se-lagene/  <– Her er det mye underholdene å finne.

Hver film skulle sees i sin helhet. Det inkluderte rulletekst. Mellom hver film fikk deltakerne 10 minutter pause hvor de skulle få lufte seg, gjøre unna for toalettbesøk og lignende. Hvis ikke alle på laget var på plass innen den neste filmen ble startet, eller at de brøt noen av reglene som var satt for konkurransen, ble de diskvalifisert.

Laget som til slutt vant Skandinavisk mesterskap 2012, og derfor også holdt ut lengst uten å bryte reglene, var team Oslo. Som besto av Nikolai Haug, Martin Molvær og Aleksander Sørhaug. De så film i hele 3 dager, 22 timer og 29 minutt. Dette tilsvarte 43 filmer. Team Trondheim som kom på 2 plass røk ut etter 3 dager, 18 timer og 5 minutt. Team Malmö som kom på 3 plass, røk ut med tiden 3 dager, 16 timer og 29 minutt.

Den eksisterende uoffisielle rekorden i Skandinavia skal være på 80 timer og 55 minutter. Den offisielle individuelle verdensrekorden er på over 123 timer.

I samarbeid med Discovery og Drama Deluxe ble det i år laget en dokumentar av mesterskapet. Den skal bli vist på Discovery i februar 2013.

Kilder:

http://www.hifiklubben.no/sfc/

http://www.vgtv.no/#!/video/58438/så-film-i-90-timer-se-hvordan-de-tre-guttene-holdt-ut

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: