LOL

Produksjonsår: 2012

Spilletid: 1 time 37 minutter

Regi: Lisa Azuelos

 Image

Da Lola (Miley cyrus) begynner på skolen etter sommeren, legger hun merke til at kjæresten chad (George Finn) har vært utro. Lola slår opp med kjæresten, og bestevennene Emily ( Ashley Hinshaw ), Janice ( Lina Esco ) og Kyle ( Douglas Booth ) støtter henne. Lola og Kyle innser følelsene de har for hverandre, og inngår et forhold. Dette forholdet blir kompliser på grunn av chad og Kyle er bestevenner, og fienden til Lola, Ashley ønsker å være sammen med Kyle. Lola skiver alt i sin dagbok, som hun deler alle sine tanker og følelser med.

Moren til Lola, Anne (Demi moore) er en skilt kvinne som opplever de samme problemene som Lola, kjærlighet, utroskap, krangel og problemer.

 

Dette er en film som handler om drama, romantikk, og utfordringene livet kan by på for en tenåringsjente. Filmen er tillatt for alle, men personlig syntes jeg at denne filmen passer mer til jenter i alder 13 og oppover. Filmen har ingen spesiell handling, den får bare frem hvordan det å være en tenåringsjente i dagliglivet er. Jenter kan kjenne seg igjen i filmen, og filmen får frem hvordan en jentes liv kan være.  Dette var en helt ok film. Men det som gjorde at jeg gav filmen et terningkast 4 var at det var ingen handling i filmen, og det var en typisk jentefilm, som du på en måte vet hva som skjer uansett. I løpet av filmen viste jeg at Lola ville forelske seg igjen.  

 Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: