Hødd med sensasjonelt cupgull!

hødd cupfinale

Norgesmester 2012

Ingen hadde trodd eller tippet at Hødd hadde vunnet cupen hvis vi hadde spurt noen den før cupen startet. Men de har slått ut store lag i cupen i år, Sarpsborg, Haugesund og Brann. Veldig overaskende kom de seg til en sensasjonell cupfinale. Der møtte de Tromsø på motsatt bane halvdel, de aller fleste trodde det var Tromsø som skulle ta seieren, men Hødd overasket igjen. Etter straffekonkurranse vant Hødd 5-3.

Hødd har et godt og ungt lag, som har stort potensial. De spillerne som har vært viktigst for Hødd gjennom cupen er Pål André Helland, Kjell Rune Sellin, Ørjan Håskjold Nyland, og Fredrik Aursnes. Ene og alene sørget Pål André Helland for at FK Haugesund røk ut av cupen. Kjell Rune Sellin scoret i både semifinalen og finalen. Fredrik Aursnes har vært veldig god på midtbanen. Og så har de jo også Ørjan Håskjold Nyland som var eksepsjonell i finalen. Flere ganger under og etter kampen ble det sagt at han hadde redninger i verdensklasse.

Nå står Hødd i fare for å miste store deler av spillerstallen. Flere av spillerne er jaktet på av tippeligaklubber, blant annet Helland og Aursnes. Nyland har allerede gått til Molde der han har signert en 3års avtale. Så gjenstår det å se hvor mange flere av spillerne som blir snappet opp. Sjansene minsker for å gjøre noe sensasjonelt i Europa for hver spiller som blir solgt, skulle trodd det var litt lokkende og spille Europa kvalik med ett første divisjonslag.

ørjan håskjold Nyland

Ørjan Håskjold Nyland

De forskjellige fotballagene i Møre og Romsdal har i 2011 og 2012 vunnet alle trofeene i Norsk fotball. Dette blir nå kalt fotball fylket av noen. I 2011 vant Aalesund cupen og Molde serien. I 2012 vant Hødd cupen og Molde serien på nytt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: