William og Kate venter sitt første barn

På mandag kveld bekreftet Buckingham Palace at Kate er gravid. Kate og William har sagt at de ønsker seg barn, så nå er nok deres lykke fullkommen. Og hele Storbritannia er i lykkerus.

Kate and William

På tirsdag morgen ble Kate innlagt på  King Edward sykehuset i London. Det var Williams avgjørelse. Hun blir nok på sykehuset en stund. Hertuginnen skal være plaget av kraftige morgenkvalme. Det sies også at Kate får i seg for lite næring. Folk spekulerer om Kate lider av en akutt svangerskapssykdom som rammer en av 50 gravide. Kongeeksperten Kjell Arne Totland tror at britene kommer til å være glade for nyheten, men kommer til å holde inne jubelen til de vet at Kate har det bra.  DailyMail mener at grunnen til at nyheten ble delt så tidig er på grunn av Kates innleggelse.

Ingen vet helt sikkert når barnet er ventet. I følge TheSun skal hun være under 12 uker på vei, mens DailyMail melder at de vil bli foreldre 18 måneder etter at de giftet seg i april 2011. Mange trodde at Kate kom til å bli gravid innen de to første årene av ekteskapet, men folk ble overrasket over hvor fort det gikk.

Totland mener det ikke spiller noen rolle hvilket kjønn barnet er. Han sier også at det er alt for tidlig å begynne å spekulere på navnet, men britene har allerede kommet med forslag : Charlotte eller Elizabeth hvis det blir jente og Charles hvis det blir gutt. Barnet er nummer tre i arverekken uansett kjønn. Barnet kommer etter kronprins Charles og prins William.

I følge den engelske avisen skal ikke de kongelige familiemedlemmene, inkludert Dronningen fått vite om nyheten før mandags ettermiddag. Dronning Elizabeth er kjempeglad for å få sitt første oldebarn.

Kilder :

–       http://weeklyworldnews.com/headlines/32706/kate-middleton-is-pregnant/

–       http://www.tv2.no/underholdning/gkn/kongehusekspert-kjell-arne-totland-hele-storbritannia-er-i-lykkerus-3938869.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: