Magisk julestemning!

I flere år har det vært et ønske å få mer aktivitet på rådhusplassen i Haugesund, og det ser ut til at Julemarkedet er kommet for å bli. Torsdag 29.november åpnet Julemarkedet for tredje gang på rad. Som i årene før startet det hele med et oppmøte ved Totalen, der både unge og gamle var samlet for å høre julesang og for å gå i fakkeltog bort til rådhusplassen. Fremst i fakkeltoget, gikk drilljenter og trommegutter fra Haugesund drillkorps.

Julemarkedet består av mange små og søte boder som for det meste inneholder varer fra lokale produsenter. Det er både mat og håndverksprodukter. Personlig må jeg si at matproduktene er det som frister mest, men det mangler ikke på flotte håndverksprodukter heller.

IMG_5868

Tatt av Mathilde Hartvigsen

Julemarkedet ser ut til å bli mer og mer populært. Hver dag julemarkedet holder åpent er det også underholdning på scenen. Bland de som opptrer er Solvang og Skåredalen skolekorps, Vegard Skartland, klasse 2M ved musikklinja på Skeisvang og Ine Rossebø Knudsen.

For mange har julemarkedet allerede blitt en tradisjon. Og en liten tur innom bodene gir de fleste en god julefølelse. Derfor råder jeg alle som enda ikke har fått julestemning til å ta turen til julemarkedet i Haugesund sentrum.

Kilder:

http://jule-marked.no

http://jule-marked.no/galleri/galleri-2010-2011/

Advertisements

One thought on “Magisk julestemning!

  1. mathartd says:

    Woho!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: