Drøyeste heis pranken noensinne!

 

Nok en gang har det blitt slått til med en ny prank, denne gangen i Brasil, og ble først vist på brasiliansk TV. Pranken går ut på at noen tilfeldige mennesker går inn i en heis, lyset begynner å blinke og etter hvert går det av. Nå kan ikke mennesket/menneskene se noen ting, og ut av en luke kommer det en jente som ser ut som er dratt rett ut av en skrekkfilm. Når lyset slås på står jenta rett vedsiden av dem, helt stille og bare ser på dem. Etter en liten stund begynner jenta å skrike, lyset slås av og jenta kryper inn i luka igjen, når det kommer på er jenta borte. Reaksjonene til personene er til å dø for, alt fra å gråte til å bli helt målløs! Er dette å overdrive litt? Hva blir det neste?

reaksjon1

reaksjon2

skummel jente

Truls Svendsen var nylig på programmet Tørnquist der han ble introdusert for denne videoen. Hans kommentar var! ” dette var helt fantastisk, for et påfunn” ”jeg hadde blitt livredd selv, men dette var supert”

parameter

Min reaksjon til dette var vel nesten den samme som Truls sin, jeg syns dette var utrolig underholdene og et fantastisk påfunn! Jeg kan trygt si at jeg hadde blitt livredd selv! Denne hendelsen er dratt rett ut av mareritt mennesker har, bare det å stå i en heis er skummelt nok fra før!

– Hva syns du om denne pranken?

–       Hvordan ville du reagert?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: