Manchester United 2012/13

Året 2012-2013 er Manchester Uniteds 21.sesong i Premier League og den 38 gangen de spiller i Engelsk topp fotball. Årets sesong startet opp den 20.august der United møtte Everton for en spennende første kamp i årets Premier League. Oppgjøret endte skuffende for United der Everton tok en marginal seier på 1-0. Men uavhengig av hvordan åpningen var, så ser årets Premier League sesong veldig lys ut allerede i desember. Årets Premier League sesong spiller en veldig viktig rolle for United som et av verdens beste fotball lag. Ettersom de i fjor tapte på målforskjell for Manchester City og endte med en 2.plass vil de nå vise seg sterke tilbake å endelig kunne ta med seg den 20. Premier League tittelen hjem.

Før-sesongen og forberedningen til store cuper som Premier League og Champions League spiller også en viktig rolle for United i år.

United med Sir Alex Ferguson i spissen valgte å ta årets sesong på alvor og reiste derfor på en usedvanlig global tur til Sør-Afrika, Kina og ikke minst Norge der de møtte Vålerenga på Ullevål. Stjernene fra United var sterkt velkomne i alle land de reiste til, og i Norge endte det overraskende 0-0 på Ullevål.

Noe som også hadde stor betydning for United og årets prestasjon i store ligaer var overgangsvinduet og spillere som evt. skulle få kontrakt i United.

Etter et stort overgangsvindu og mange diskusjoner og rykter rundt hvem som får plass hos United så får fansen over hele verden høre det de ønsket. Shinji Kagawa fra Kina og Robin Van Persie fra Nederland var de to store heltene som fikk en kontrakt hos United. Robin Van Persie som allerede var en stjerne i Arsenal ble solgt for over 20. Millioner dollar. Debuten hans i United så langt har vært utrolig for hele United, og med 15 mål så langt i Premier League har han ifølge EA vært den største stjernen i overgangsvinduet.

United har etter en skuffende sesongstart imponert som sjeldent før.

Med en solid førsteplass i Premier League så langt og sikret videre spill i Champions League ser det ut til å bli en fantastisk sesong for United og manageren Sir Alex Ferguson. Søndag 9.desember møtte Manchester United Manchester City borte på Ethiad Stadium. Oppgjøret endte 3-2 til United der Van Persie scoret på overtid.

robin

Uniteds Robin Van Persie feirer etter 3-2 seieren over City søndag 9.desember.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: