Monson slår dagslyset ut av Moskvas politi

 

Den Amerikanske MMA stjernen Jeff Monson

Den Amerikanske MMA stjernen Jeff Monson

Den amerikanske MMA stjernen Jeff Monson vil bli husket av Moskvas publikum, ikke bare for sin kamp med Fedor Emelianenko, men også på grunn av av hans off-ring opplevelser i den russiske hovedstaden.

På mandag ulmet det russiske internett med diskusjoner om Fedor Emelianenkos nyeste seier over den amerikanske veteranen, MMA fighter Jeff Monson. Flertallet av fansene feiret Fedors tilbakekomst til sportens elite, mens de andre, en ganske betydelig del, beundret den amerikanske.

Saken handler ikke om hans faglige kompetanse, selv om mange merket Monsons ånd da amerikaneren fortsatte kampen til slutten med det ene benet brukket. Hva fighteren vil bli mest husket for, var hans enkelhet og noen ekstravagante triks han gjorde.

En av LifeJournals brukere ble sjokkert da han møtte Monson i byens Metro, som han bestemte seg for å ta for å gjøre den 40-minutters turen til Moskvas utkant, der han var for å holde en masterclass dagen før kampen. Han var kledd i hettegenser singlet og brukte flip-flops. Temperaturen på den dagen var rundt null grader.

På en av stasjonene la han merke til to politimenn som prøvde å roe ned en beruset mann. Deres metoder virket altfor aggressive til det amerikanske MMA stjernen og han styrtet bort for å roe ned politimennene. Monsons eskorte besluttet å ikke vente til den amerikanske stjernen, kjent for sin forkjærlighet for anarkisme, slo ned de overraskede lov-håndheverene og stoppet basketaket.

Monson tapte mot Fedor Emelianenko på en enstemmig beslutning søndag kveld foran et sell-out publikum i Moskva Olympiysky arena. Senere ble det avslørt at Fedor hadde brutt Monsons ben, men den amerikanske sto til slutten av kampen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: