Dette er årets julegaver

Det er mange som lurer på hva de skal kjøpe i julegave til familie og venner. Det skal ikke koste for mye, og det skal være en ting som ikke bare blir liggende og samle støv. Dinepenger.no har vært innom en rekke butikker og sett hvilke julegaver som kommer til å ligge under juletreet til folk flest denne julen. Det har vist seg at det finnes mange gjengangere, og at prisen på de mest populære varene varierer mye fra butikk til butikk.

1

Hos bokhandlerne er det en miks av skjønnlitteratur og sakprosa som selger best. Fifty shades-trilogien på både engelsk og norsk selger veldig godt i følge markeds- og portalansvarlig i Bokkilden.no. I tillegg selger ”Dronningen” av Ingar Sletten Kolloen og ”Jeg nekter” Per Petterson veldig bra. Til barn selger ”Pinglebøkene”, ”Doktor Proktor” og ”Lego-ideboken” veldig godt.

Markedssjef i nettbutikken Lekmer.no påstår at lego er like populært i år som tidligere år. ”Jentelego” er noe av det de selger mest av, og disse består av hester, prinsesser, rosa legoklosser og hus. Brio-butikkene selger også mye lego i år.

Den sportsglade kan glede seg til å rive rødt papir av ski, skredutstyr, pulsklokker og ullundertøy i år. Camelbak-vannflaskene selger også godt, i følge G-sport.

Hos Bjørklund selger de mange smykker, diamantringer og allianseringer nå før jul, og kvinnene kan glede seg til å bruke smykker og ringer i sølv. Gullprisene har blitt for høye for mennene i år, og de fleste går for sølv med diamanter.

Mange nordmenn ønsker seg elektroniske artikler som nettbrett, smarttelefoner og kaffemaskiner. Hos Elkjøp selger de mye av disse tre, og av kaffemaskiner er det Bosch-maskinen Tassimo som leder salget.

Til slutt vil vi påpeke at det også kanskje finnes mange av dem som ønsker seg gaver som ikke kan kjøpes i butikken:

2

Kilder

1. http://www.dinepenger.no/bruke/dette-er-aarets-julegave-favoritter/20308678

Bilder

1. http://weheartit.com/entry/45753822/via/milenamima

2. http://weheartit.com/entry/45756570/via/axelneumann

Helene og Ida

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: