End of Humanity !

(Overskrift: Slutten på menneskeheten)

Dommedagen er nær!

21. desember 2012 er verdens mest omtalte dommedagsprofeti.

Hver generasjon har sine dommedagsprofetier, men verden går til stadighet ikke under.
Maya-indianernes profeti er vår generasjons store spådom om menneskenes undergang.

Mayaindianere

Mayakulturen oppstod 1500 f. kr. Mayaindianerne hadde avansert kunnskap innenfor astronomi og matematikk.

Etter Mayaenes astronomiske kalkuleringer tar kalender slutt 21. desember 2012. Dette har blitt objekt for flere tolkninger og dommedagsprofetier.

Etter Mayaenes beregninger vil jordens magnetfelt endres dramatisk 21.desember 2012. Noe som vil resultere i at Jordens sivilisasjoner tar slutt.

Teorier

En teori antyder en galaktisk justering som ville skape kaos på jorden på grunn av gravitasjonens innvirkning mellom solen og ”en svart hull” kalt Sagittarius A, som ligger i sentrum av vår galakse.

En annen teori innebærer en ”polar skifte”, som betyr en reversering av nord og sør magnetiske polene. Forskere tror at jorda er forfallen for en geomagnetisk reversering. Det er ikke en bestemt dato på når den skal starte og dette kan ta opptil 5000 år å fullføre.

Egen rykte-side

På tross av at maya-eksperter er enige om at dette ikke betyr at den 21. desember er dommedag, så tror altså mange at dette er dagen verden vil gå under.

Bare en ny begynnelse

NASA forskere har studert og analysert muligheten for at Jorden går under i 2012, men konkluderer med at den 21. desember 2012 vil det være noe mer enn en vanlig desember vintersolverv.

Det er rett og slett ingen vitenskapelige bevis for å støtte enhver påstand om en apokalypse på jorden i desember 2012

Ingen planetariske justering

Som svar på teorier om planetenes justeringer som fører til en apokalypse på jorden den 21. desember 2012, sier forskerne ingen planetariske justeringer vil skje i de neste tiårene. Men selv om de gjorde det, ville effektene på planeten vår være ubetydelig.

NASA sin ”polar skifte” teori er helt umulig. Selv kontinenter beveger seg sakte hele tiden, er en magnetisk reversering svært lite sannsynlig for at det skal skje i de neste par årtusener og vil ikke forårsake noen skade på jorden.

Forskernes konklusjon er at slutten av Mayakalenderen innebærer ikke slutten på verden, bare slutten av Maya lange-telte periode. Mayakalenderen sin kalender er formet som et hjul. Når vi kommer til slutten av hjulet, vil det bare slå til begynnelsen igjen, akkurat som vår moderne gregorianske kalenderen starter på nytt hver 1. januar.

Påvirkninger

Det har blitt spådd utrolig mange dommedager, men ingen av dem som har blitt spådd har blitt ”oppfylt”, som gjør at dommedagen som kommer den 21. Desember ikke blir så troverdig.

Selv om de fleste ikke tror på noe dommedag-tullball, så er det også mennesker på jorda som får panikk. Flere personer har tenkt på hvordan de skal behandle situasjonen, som for eksempel en bunker med hermetisk mat. Dessverre så er det også noen som vurderer å ta sitt eget liv, og noen har allerede tatt sitt eget liv.

Filmen 2012

Det har også blitt lagd en film om dommedagen 21.desember 2012. Denne ble faktisk utgitt i 2009, selv om dommedagen ikke skulle komme før om 3 år. Filmen handler selvfølgelig om ”Armageddon” som kommer til å skje i 2012, deriblant utrolig kraftige naturkatastrofer som ødelegger jorda. Et hemmelig prosjekt er i gang i Tibet for å bygge “Arket” (Noah) for å redde et visst antall mennesker, men de fleste av setene er reservert for verdens rikeste og viktigste folk.

Dessverre så er ikke dette et innlegg om filmen, men jeg anbefaler de som ikke har sett filmen, å gå hjem og se den.

Image

Nedtelling til dommedagen!

http://www.timeanddate.com/countdown/to?day=21&month=12&year=2012&hour=11&min=11&sec=11&p0=0

 

Kilder:

http://www.dagbladet.no/2012/11/29/nyheter/mayakalender/dommedag/utenriks/nasa/24601112/

http://www.december212012.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/2012_(film) 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: