Planla å voldta en ett års gammel baby

Rockeren Ian Watkins ble i desember arrestert for å ha planlagt å voldta en ett års gammel jentebaby . Nå nekter politiet å ta han ut av varetekt.  Lostprophets vokalisten sitter i Parc Prison i Sør Wales.  Watkins er også siktet for å ha hatt seksuell omgang med en gutt og ei jente under 13 år. Han skal også ha blitt siktet for besittelse av ”ekstreme tilfeller ” av barne– og dyrepornografi. Han er totalt siktet for seks grove saker.

Sleeeeet

Rockeren var ikke alene om planleggingen.  To kvinnelige fans på 20 og 24 år var også med på dette.  Alle tre har sittet i fengsel siden de ble arrestert. Etter flere rettsaker, ble det bestem at de må være bak lås til tidligst 11. mars skriver Guardian. Watkins nekter for at han har gjort noe, men dommeren nektet fortsatt for at de skulle bli løslatt mot kausjon.

Resten av bandet Lostprophets er helt målløse. I en kort pressemelding skriver de at de er i sjokk over siktelsen. Det er en vanskelig tid for oss og familiene våre, og vi takker våre fans for deres støtte mens vi leter etter svar, sier medlemmene Jamie, Lee, Luke Mike and Stu.

Kilder:

–       http://www.tv2.no/underholdning/gkn/nekter-aa-slippe-barnesexsiktet-rocker-ut-av-varetekt-3957374.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: