New York i tusen bilder

Sergej Semjonov, en russisk amatørfotograf vant en fotokonkurranse for sitt unike bilde av New York. Generelt sett er det ikke ett bilde, men tusenvis. Bildene er satt sammen slik at de utgjør en 360-graders panoramautsikt og  gir samlet en fantastisk inntrykk av Manhattan.

Sergej Semjonov gikk til topps i Pano Awards, som er en fotokonkurranse for panoramabilder. Han forteller til Daily Mail at han sommeren 2011 fløy mange helikopterturer over Manhattan, og at bildet er satt sammen av bildene han tok på disse turene.

– Jeg ble veldig imponert over at jeg kunne se resultatet på en skjerm. Etter det ble jeg frelst, og bruker all min fritid på foto, forteller Semenov.

Skjermbilde 2013-01-16 kl. 13.13.06

Bildet hans, og en rekke andre imponerende panoramabilder fra både byer, severdigheter og natur, kan man se på www.airpano.com. Fra din egen datamaskin kan du «fly» over byen og se skyskrapere, gater, parker og annet i detaljer. Du kan zoome deg inn og ut, du kan snu rundt 360 grader, og du kan velge ulike utgangspunkt for hvor i byen du vil se.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: