People´s Choice Awards

Under People´s Choice Awards er det kun en ting som er viktigere enn å vinne priser for kjendisene, nemlig og få god kritikk for antrekket sitt på den røde løperen. De fleste møtte opp i fantastiske antrekk, men det var også noen som gikk på en stor smell.

Nicole Ritchie har tidligere blitt plassert høyt oppe på ”verst kledd-lista” i Hollywood. Siden den tid har hun klart og ta seg litt mer sammen i klesveien, og under Golden Globe utdelingen hadde hun på seg en nydelig, lang blå kjole. Hun så smashing ut helt til du fikk se nærbilde av ansiktet. Det var da jeg innså at hun ikke hadde kommet så langt med stilen allikevel. Det ser ut til at hun har gått helt berserk med øyenskyggen for å matche kjolen, og for min del ble dette veldig overkill.

Bilde

Over til noe litt lysere, skjønne Taylor Swift ankom den røde løperen i en nydelig kreasjon fra Raplh Lauren. Det var definitivt country-prinsessa som ble betraktet som kveldens best kledde i sin gulvlange kjole med dyp utringning. Mange kjendiser har fått kritikk for dype utringninger før, men for Taylor var ikke dette et problem. Stoffet i kjolen var så sofistikert og med å kun ha et par store, turkise øredobber som tilbehør gjorde hun alt riktig. Øyensminken var også fantastisk, Taylors favoritt; sotede øyne i bronsetoner.

Bilde

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: