CULT!

2013-01-16 20.50.48

CULT startet opp sammen med det nye året 2013. Dette er en fritidsklubb for alle ungdommer mellom 13 og 18 år, og finner sted på Torvastad, Karmøy.

Skjermbilde 2013-01-22 kl. 10.47.59Her var det tidligere en klubb som het FRI. FRI var mer basert på heavy metal og rocke musikk. Men nå er CULT er opprettet for å friske opp sitt gamle rykte.

Det er de fire jentene; Natja Østebø, Julie Ragnvaldjord, Christine Kjærandsen og Mathilde Hartvigsen, (som er det nå værende ungdomsstyret-styret) og blant andre kulturhusleder Per Steinar Lie som styrer showet. De er veldig engasjert i å få dette til og er aktive på både Facebook og Instagram. De mener at det er viktig for ungdommer å komme seg ut av huset, bort fra PCen og være mer sosiale.

2013-01-16 21.41.54

CULT er åpent for alt som har med ungdom, kultur og ulike interesser å gjøre. I fremtiden vil det komme f.eks konserter med mye større variasjon i sjanger, muligheter får hver enkelt til å opptre for et mindre publikum og åpen mikrofon. De håper også på andre kreative innspill.

” Jeg synes det er viktig at alle som liker å drive på med noe, om det så er musikk eller andre interesser, skal få mulighet til å gjøre det de liker sammen med og forran andre uten at det skal koste dem noe.” Sier Julie Ragnvaldjord.

Alle ungdommer mellom 13-18 år er hjertelige velkomne på Torvastad Kulturhus på onsdager fra kl.18-22.00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: