Tre busser kjørte fra Tonje(13)

Kolumbus: Om du kommer gående, hoppende, rullende eller krypende – velkommen skal du være!

Sammen med søsteren Lise (10) skulle Tonje Larsen (13) ta bussen hjem til Tasta etter en bytur lørdag formiddag. De fikk oppleve at hele tre busser kjørte fra henne. Muskelsykdommen Tonje lider av gjør at hun sitter i rullestol, og trenger hjelp til å ta ned rampen for å komme seg inn i bussen. Ute var det tre minusgrader.

Lørdag prioriterte ikke bussjåførene å hjelpe jentene, og det endte med at hele tre busser kjørte fra dem. Tonje forklarer at den første bussjåføren ikke kjørte bussen inntil fortauskanten slik at de kunne dra ut rampen.

På tross av at jentene spurte om hjelp, kjørte bussjåføren sin vei. Den andre bussen kjørte inntil fortauskanten, og sjåføren kom ut da Lise ba om hjelp til å få ut rampen. Likevel ristet han bare på hodet og satte seg inn igjen. Den siste bussen åpnet ikke døren en gang. Han kjørte fra dem og en voksen mann som ville hjelpe dem.

frakjørtavbuss

De endte med å ringe faren, som måtte komme å hente dem.” Jeg ble lei meg. Det var veldig dumt at bussjåførene ikke ville slippe meg inn ”sier Tonje Larsen.

Administrerende Boreal-direktør, Anders Erik Hansen beklager hendelsen, og sier jentene har vært maks uheldige. Han forklarer at to av bussene hadde allerede to barnevogner om bord, og i følge forskriftene kan de ikke ta imot flere enn to store enheter og at rampen på den tredje bussen var frosset fast. Han mener det som skjedde skyldes unormalt mye folk på bussene på grunn av det fine været

 

http://www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/stavanger/Tre-busser-kjorte-fra-Tonje-i-kulda-3107897.html

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: