Spiser kattehår

Lisa (43) er avhengig av å spise kattehår. Nå stiller hun opp på tv for å få hjelp. Lisa har meldt seg på ”My Strange Addiction”. Her får de folk som har ekstreme avhengigheter, som for eksempel å spise murstein eller å drikke tepperens, til å slutte.

I hele 15 år har Lisa spist kattehår. Hun synes det er veldig vanskelig å stoppe. Hun synes det smaker som bomull, og mye bedre enn menneskehår.  Lisa sier at de beste hårene kommer rett fra katten, og sier at det går sjelden mer enn to timer mellom hver gang. Hennes søster Andromeda har lenge forsøkt å få Lisa til å stoppe, og hun forstår ikke hvorfor Lisa tygger og spiser kattehår. Detroit – kvinnen Lisa sier at hun får en ro i kroppen, og sier at hun slikker ikke akkurat katten i rumpa.

I løpet av disse 15 årene har hun sannsynligvis fått i seg rundt 3200 hårballer.  Noen ganger fester hårene seg mellom tennene og da må man bruke tannbørste eller tanntråd, sier hun. Lisa sier at hun føler seg nær katten når hun gjør det og sier at hun føler katten liker det også.

Kilde :

–       http://www.tv2.no/underholdning/lisa-43-har-spist-kattehaar-i-15-aar-3976354.html

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: