Saksøkte kona for å være stygg!

Jian Feng skilte seg fra kona og saksøkte henne for å være stygg. Og han vant! Det er utrolig..
Feng vant hele 120,000 Amerikanske dollar. Det hele begynte med at Mr. Feng var dypt forelsket i hans vakre kone helt til de fikk en datter. Kineseren var sjokket over hvor stygg datteren var og krevde å vite hvem kona hadde vært utro med, fordi datteren lignet ikke på noen av foreldrene. Som det viser seg, hadde ikke kona vært utro, hun hadde brukt 100,000 Amerikanske dollar på intens plastisk kirurgi. Hun hadde endret alt med utseende sitt før hun møtte Feng.

“Det er den slags ting som en bør nevne før bryllupet” sa Feng i et intervju. Etter at hans kone åpenbarte dette for ham, gjorde Feng det eneste “rette” og skilte og saksøkte henne, og hevdet at hun fikk ham til å gifte seg med henne under falske forutsetninger. Han mente at hun lurte han til å tro at hun var pen. Utrolig nok, (den mannlige) dommeren sympatiserte med Feng og han vant $ 120.000 i saken.

Dette er helt utrolig. Jeg synes denne saken er dum, og idiotisk. Det er en av grunnene til at jeg valgte å skrive om denne saken, i vår kjære Røysta. En skulle trodd at dette skjedde i USA. Vel, hadde dette skjedd i Norge, hadde sikkert VG sluttet å skrive om sex-skandaler i en uke (vi kan jo håpe).

Kilder:

http://www.funnymos.com/chinese-husband-sues-wife-for-being-ugly-wins-120000.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: