Er Harlem Shake den nye Gangnam Style?

Oversatt av raikaha.

Hvis du, som mange andre, er litt lei av PSY og de mange parodier av hans super hit-sang Gangnam Style. Kan det være på tide å sjekke ut Harlem Shake, den nyeste danse manien på internett!

content_harlemHSvid-org

Denne siste virale trenden startet tidligere i år, da noen elever kledd i kostymer, besluttet å spille inn en vill danse video til en fengende sang som heter Harlem Shake, utgitt av den amerikanske musikk produsenten, Baauer. De la den så ut på YouTube. For en eller annen grunn, fanget den interessen til mange mennesker lik tilfellet med Gangnam Style, alle fra barn til kjæledyr til brannmenn, har trått til med sine egne parodier!

Og mens dansen er for det meste fri form hvor alle gjør hva de vil, er den en metode i all galskapen. Det starter med en person fortrinnsvis i en maske, som danser alene. Men når refrenget begynner, tar gruppen rundt ham som så langt har ignorert spetakkelet, å reiser seg opp i dans. Mens hele Shake bare varer i ca. 30-sekunder er det ganske fengende, noe som sikkert er en grunn til at det har gått viralt, så raskt.

Kilde:-oversatt fra : http://www.dogonews.com/2013/2/11/video-of-the-week-is-harlem-shake-the-new-gangnam-style

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: