Mote?

Mote er noe som har eksistert i mange år, og noe som mange verdsetter og bruker i dagliglivet. Alltid kommer det ut nye motetrender som folk hiver seg på, og moten endrer seg alltid. Noe som var dødskult for noen år tilbake, som for eksempel slengbukser og miniskjørt, er ikke alltid like populært i dag. Opp gjennom åra har det vært en del motetrender som ikke har scoret like høyt hos alle, mens andre motetrender der igjen tar helt av og blir et ”must i garderoben” til mange.

I motebransjen blir det ofte arrangert catwalks, moteshow og noe som kalles for fashion week. Nå nylig ble det holdt fashion week i London, og da var det en del sjokkerende antrekk som ble sendt ut på catwalken. Det er ikke alt som blir vist på catwalken som er like anvendelig i det virkelige liv. Noen av trendene er rett og slett ubrukelige, og man kan begynne å lure på om designerne gikk helt tom for ideer og kreativitet da de designet klærne modellene hadde på seg.

Trenchcoats i leopardmønster, magetopper med kamuflasjeflekker og en rekke andre lekre høsttrender ble vist på catwalken nylig i London, mens noen designere skilte seg ut i negativ forstand. Under ser dere bilder av noen av de verste trendene. Selv om det neppe er noen som kommer til å kaste seg på disse trendene, kan de i det minste gi oss en god latter.

Screen Shot 2013-02-24 at 6.11.08 PM

Vil du gå med gjennomsiktig kappe, klovnesminke eller et horn på hodet til høsten?

 

Screen Shot 2013-02-24 at 6.11.18 PM

Fiskeveske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fashion East-designerne vil at du skal bytte ut vesken med en fisk, men det er imidlertid tvilsomt på at festvesker formet som slimete fisker vil havne i hyllene hos butikkene i nærmeste framtid.

Screen Shot 2013-02-24 at 6.11.28 PM

Dorull-ring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Designeren Louise Gray laget ringer i en rekke fasonger til sin kolleksjon – de aller største er formet som doruller. Det er vel få som vil drasse rundt på en dorull mens man er på fest, de færreste synes nok at en dorull pynter opp antrekket.

Screen Shot 2013-02-24 at 6.11.44 PM

Billig PR eller kunst?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pam Hogg er kjent for sine drøye visninger, men dette toppet de fleste. Hun kunne like greit latt være å kle på modellene sine før de gikk ut på catwalken – det var i alle fall ikke noe de skjulte. Designeren står bak London Fashion Weeks hittil mest sjokkerende show, hvor modellene blant annet hadde på seg åpne jakker uten noe under, gjennomsiktige kapper og hudfargede jumpsuits med noe som lignet tape på strategiske steder. minMote-leder Sonia Huanca Vold mener showet var mer et PR-stunt enn en motevisning.

– Dette er ikke første gang Pam Hogg sender ut nakne modeller på catwalken. Det er en enkel og billig måte å få oppmerksomhet på, både på catwalken og på gata, mener hun.

Det kan virkelig diskuteres om alt dette kan kalles for mote. For meg virker det bare som om designerene har funnet inspirasjonen sin mens de satt på do eller var i dusjen, ettersom de nærmest kledde modellene sine i gjennomsiktige dusjkapper og påførte dem doruller på henda. Er det slik motebransjen fungerer nå, at man bare finner noe helt tilfeldig og rart, kaster det på modellene og kaller det en ny motetrend?

http://minmote.no/index.php/2013/02/de-fem-verste-trendene-fra-london-fashion-week/  

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: