SAVAGES

Savages er en Amerikansk krim thriller film, regissert av Oliver Stone. Manuset ble skrevet av Shane Salerno, Don Winslow and Oliver Stone. Savages kom ut den 6.juli 2012. Filmen har skuespillere som Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Taylor-Johnson, Demian Bichir, Benicio del Toro, Salma Hayek, John Travolta, og Emile Hirsch. Temaet i denne filmen er død, kidnapping, kjærlighet og vennskap.

 Image

Bestevennene Chon (Taylor Kitsch) og Ben (Aaron Johnson) er marihuana dyrkere som bor i Laguna Beach, California. Chon, er en tidligere Navy SEAL, og smugler frø for plantene ut av Afghanistan. Disse frøene ga en spesielt potent stamme av marihuana som snart utviklet en bred kundebase og gjorde Chon og Ben svært velstående. Begge to er kjæresten til O (Blake Lively). Chon og Ben vil ikke være med på en avtale som de blir tilbudt for et partnerskap med den meksikanske kartellet.  Etter dette blir O, kidnappet av Lado og flere medlemmer av kartelle. Chon og Ben er varslet om O kidnapping via en Skype-samtale fra kartell leder Elena (Salma Hayek), som truer med å skade O før igjen oppfordret de to å samarbeide med kartellet. Chon og Ben bestemmer seg for å hevne seg, fordi de har tatt O som gissel. De kidnapper Elena datter og ber Elene om et bytte.

 Image

Budskapet i denne filmen er at kjærlighet og vennskap er viktigere enn penger og popularitet. Da O blir kidnappet bryr ben seg mer om O enn penger og dop. De blir med på oppdraget til kartellet og gjør alt for å få O tilbake.

 

Jeg gir denne filmen terningkast 4.

Det er 18 års aldersgrense på filmen, så filmen passer vel best til de som er over 18 år. Jeg syntes denne filmen var helt ok. Det var ikke den beste filmen jeg har sett, men heller ikke den dårligste. Det som er bra med filmen er at det alltid skjer noe, og det er mye spenning i filmen. Filmen er realistisk og dette kan skje i virkeligheten.

Det jeg ikke likte med denne filmen var at den var kanskje litt for forutsigbar. Du kan nesten tenke deg litt frem sjøl hva som kommer til å skje. Filmen var også litt forvirrende i slutten.

  

Kilder:

http://en.wikipedia.org/wiki/Savages_(2012_film)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: