Ønsker å redde Linsday Lohan

Untitled-1

Den tidligere rusmisbrukeren Charlie Sheen (47) har utalt seg om at den yngre Lohan datteren helt klart trenger en mentor når det kommer til aggressivitet og rusmisbruk. Den trøblete Hollywood-stjernen Sheen har levd et hardt liv etter sin omgang med rus og prostituerte, men har nå vist en ny side av seg selv ved å stille opp for folk i vanskelige situasjoner og har helt klart ryddet opp i problemene. Han ønsker nå å hjelpe Linsday Lohan (26) med det samme.

”Anger Management”-skuespilleren har utalt seg om at Lohan kan lære av hans tidligere feilgrep hvis hun bestemmer seg for å ta i mot hjelpen han tilbyr. Han tok også Lohan under sine egne vinger, og hjalp henne når det ble kjent at hun skyldte 1,3 millioner i utbetalt skatt.

I et intervju med TMZ nevner Sheen blant annet at Lohan har et valg mellom å henge med sine partyvenner eller å ta råd fra en som har gått gjennom mye av det samme som henne. ”Hun vil vinne på å høre på meg. Hvis hun ikke gjør det, så er det hennes valg”, sier han.

Sheen og Lohan ble venner etter samarbeidet i komedien ”Scary movie 5”, og Lohan har debutert i TV-serien hans ”Anger Management”. Han forteller at han bryr seg om henne, og respekterer henne. Han nekter for at han har noen baktanker om å hjelpe Lohan, og stiller gjerne opp som en hjelpende hånd.

Kilder:

http://www.seher.no/912654/charlie-sheen-vil-redde-lohan

http://movies.yahoo.com/news/charlie-sheen-wants-help-lindsay-lohan-she-clearly-163000570-us-weekly.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: