Ønsker barn

bilde.seher.no

”Diamonds”-sangeren Rihanna (25) har utalt seg under en fotografering med det britiske motebladet Elle, at hun ønsker barn med sin ex- og nåværende kjæreste, Chris Brown. Hennes aller siste singel ’stay’ handler om å ha en kjærlighet som er nær og varer foralltid, fortalte Rihanna til motebladet.

”Følelsen oppstår ikke med hvem som helst, så når du har den, så vil du ikke gi slipp”, punkterte Rihanna til Elle etter en lettkledd fotografering for det britiske motebladet. Hun setter frem at forholdet deres er sterkt og gleder seg til barn i fremtiden med den unge rapperen.

Til tross for utallige advarsler om å holde seg borte fra den tidligere voldsmissbrukende rapperen, virker den unge sangeren lykkeligere enn noensinne. Chris gikk nylig ut og fortalte om kvelden i 2009 når han slo Rihanna gul og blå, og sier at han har jobbet hardt for å vinne henne tilbake. Hun legger ikke skjul på at dette er hans siste kjangse, men at hun er glad for at de har fått en ny og frisk start, og er klar for et liv sammen med Brown.

Kilder:

http://www.seher.no/912655/rihanna-vil-ha-barn-med-chris

http://celebrities.ninemsn.com.au/blog.aspx?blogentryid=1096267&showcomments=true

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: