Ble spiddet på fylla

Etter en kanskje litt for morsom kveld på byen var engelske Jessica Yates (22) klar for å slenge seg på senga for en god natts søvn. Slik ble det ikke. Hun falt rett av sengen og ble spiddet av sin egen paraply som lå slengt på gulvet.

 

Yates og en venninne hadde vært ute for drinker på Watfords barer, og da det begynte å regne bestemte de seg for å ta veien hjem til hotellet de bodde på. De kastet fra seg paraplyene sine på gulvet og seg selv i sengen, men Yates var uheldig. I stedet for å lande på sengen landet hun på den oppslåtte paraplyen og den ene metallspilen på paraplyen gikk rett inn nesen, gjennom tannkjøttet og inn i munnen. Venninnene prøvde å få paraplyen ut, men de endte opp med å ringe etter ambulanse da de ikke fikk det til.

 

”Jeg var litt full og skjønte først ikke hva som hadde skjedd. Da jeg reiste meg opp, fulgte paraplyen med. Den satt fast til ansiktet mitt,” sier hun til nyhetsbyrået SWNS.com. Hun forteller videre at da hun tok seg til nesen kunne hun kjenne metallet som stakk ut og hånden hennes ble raskt full av blod.

 

På sykehuset ble paraplyen først klippet av, og deretter ble en 15 centimeter lang metallspile operert ut etter at Yates hadde fått bedøvelse. 

 

Image

Slik så Jessica Yates ut da de hadde klippet av paraplyen på sykehuset. “Bare” en 15 centimeter lang metallspire hang igjen. Denne måtte bli operert ut. 

 

Kilde:

– http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=10107852&fb_comment_id=fbc_345385605580195_22733405_345434378908651#f2c08798a

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: