Holocaust- Enda verre enn antatt

Vi vet alle historien om hvordan jødene og andre etniske raser ble behandlet under andre verdenskrig, og jeg tror jeg snakker for de fleste når jeg sier at det er det grusomste jeg noen gang har hørt. Selv har jeg vanskeligheter med å forstå at noen mennesker kunne være så ondskapsfulle som nazistene var, for hvordan er det mulig å leve uten engang en liten smule medlidenhet for andre? De tyske soldatene som arbeidet i konsentrasjonsleirene var rett og slett barbariske, ondskapsfulle, nådeløse og brutale mennesker, som utførte massemord og drepte jødene som om de ikke var annet enn innsekter.

Ordet holocaust er gresk for “fullstendig brent”, “brukt om brennoffer”, og er navnet som betegner det statsledende folkemord av jøder og andre etniske, religiøse, politiske og seksuelle minoritetsgrupper i Europa og Nord-Afrika som det nasjonalsosialistiske Tyskland gjennomførte fra 1938 til 1945. Hitler ville utrydde “den jødiske rasen” under dekke av kvalitativ befolkningspolitikk, og hadde planer om å ta over hele verden. Dette gjorde han ved å “hjernevaske” den tyske befolkningen om at hans syn på verden var den rette. Det er helt utrolig at det er mulig å bli hjernevasket på den måten, at man blir blind for all grusomheten som skjer rett framfor øynene på én.

I konsentrasjonsleirene ble jødene utsatt for umenneskelige behandlinger og noen ble blant annet utsatt for eksperimentene til ”legen” Josef Mengele. Mengele var spesielt interessert i tvillinger. Alle tvillinger ble plassert på en egen brakke, og eksperimentene på dem inkluderte blant annet å forandre øyenfargen på barn ved å sprøyte kjemikalier inn i øynene deres, amputasjoner og brutale operasjoner. I ett eksperiment prøvde han å få to tvillinger til å bli siamesiske tvillinger ved å sy hovedpulsåren deres sammen, men dette resulterte bare i alvorlige infeksjoner. Nesten alle som overlevde Mengeles eksperimenter, ble myrdet. Mengeles eksperimenter hadde ingen reell vitenskapelig verdi, og ble utført med total mangel på etikk, for eksempel stekte han jøder i en ovn for å finne ut når menneskekroppen fikk første, andre og tredjegrads forbrenninger, og prøvde å finne ut hvor mange kilos kraft en (levende) menneskelig skalle kunne tåle.

Ny forskning viser nå at nazistenes folkemord på jødene og andre såkalte fiender av den germanske rase var mer omfattende enn man til nå har hatt oversikt over. For 13 år siden begynte forskere ved USA memorial Holocaust Museum den omfattende jobben med å få en dokumentert oversikt over nazistenes ulike skrekkinstallasjoner under krigen.

Fra før er det dødsleirer som Treblinka, Dachau, Auschwitz og den jødiske gettoen i Warszawa som er de mest kjente fra tyskernes skrekkregime.

Sannheten er at det var tusenvis av ulike leire og gettoer, men mange av dem har bare vært kjent lokalt. Jobben for forskerne har vært å dokumentere deres eksistens og med hjelp fra 400 bidragsytere har de klart å dokumentere hvor de ulike leirene har vært og hvordan det var å leve i disse leirene. Forskerne hadde regnet med å finne rundt 7000 nazienheter, men nå har det tidkrevende granskingsarbeidet endt på 42500 ulike installasjoner i hele Europa! Tallet var så høyt at andre etablerte holocaust-forskere måtte høre det flere ganger da det ble lagt frem på en konferanse i slutten av januar ifølge New York Times.

Det er snakk om 30000 slavearbeidsleire, 1150 jødiske gettoer, 980 konsentrasjonsleirer, tusen krigsfangeleirer, 500 bordeller med sexslaver og tusener av leirer hvor det ble tatt livet av eldre, syke og funksjonshemmede og utført tvangsaborter, ofte kamuflert som «velværesentre».

1362492087892_898


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unknown

Josef Mengele

 

 

 

 

 

 

 

Tvillinger som Mengele “sydde sammen”

 

 

 

 

 

 

 

 

Offere for Josef Mengeles medisinske eksperimenter i Auschwitz-Birkenau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10101123

http://history1900s.about.com/od/auschwitz/a/mengeletwins.htm

http://no.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele

http://no.wikipedia.org/wiki/Holocaust 

Advertisements
Tagged , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: