Hvor praktisk er tredemølle-pulten?

Nylig er det blitt designet en tredemølle-pult, det er rett og slett en tredemølle med en pult foran seg. Etter at ekspertene mente at det å sitte hele dagen når en er på jobb, gjør at livet blir kortere, ble dette objektet oppfunnet.

I en artikkel i BBC skriver korrespondenten Peter Bowes om hvordan det er å bruke denne tredemøllen mens han skriver. Han går i 1mph, mens han skriver denne artikkelen. Han bestemte seg for å prøve denne tredemølla etter alle uttalelsene om at det å sitte stille hele dagen forkorter livet ditt.

bowes

Tredemøllen er blitt tatt i bruk i selskaper som Google, Microsoft, Evernote og hotellkjedene Hyatt og Marriott. Presidenten for trenings utstyr kompaniet sier at selskaper plasserer tredemøllene på felles områder, slik at en person kan bruke tredemøllen en time for så å gå tilbake til sin vanlige pult.

tredemølle pultensko

Etter at Bowes hadde skrevet denne artikkelen hadde han forbrent 300 kalorier. Han sier han er fornøyd med tredemølla, men at han har lidd av fotsmerter i løpet av den tiden han gikk på mølla. Han sier at det var vært det, og mener at hvis han hadde gått litt lenger og brukt mølla litt lenger hadde det blitt bedre. Han sier også at hvis en vurderer og ta i bruk tredemølla, så anbefaler han å oppsøke lege for råd om hvor fort en kan gå, og hvor lenge en kan være på mølla om gangen, ettersom han fikk vondt i bena av å bruke den.

– Så hvor praktisk er den?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: