Justin Biebers forandring

Justin Bieber har i det siste lagt masse oppstyr etter, mislykkede konserter, hasj og avlyste avtaler. Etter bruddet mellom Justin og Selena, har Justin forandret seg, ikke bare positivt. For en liten stund siden ble det tatt bilder av Justin, der han røykte hasj, og bare denne saken, gjorde at mange fans skadet seg selv og noen tok til og med livet av seg selv. Overskriften, cutforbieber ble brukt over bilder av jenter som kuttet seg selv, bare fordi han ble sett med hasj i hånda. Han mistet mange fans denne perioden.

images

5. mars kom Justin en og en halv time for sent til en av konsertene sine i UK. Dørene åpnet 18.30 og Justin kom til sin egen konsert 22.30, da hadde allerede fansen stått inne i konsertsalen 3 timer og ventet på han. I intervjuer forteller fortvilte fans at det var helt mørkt inne i konsertsalen, alle begynte å bue en time før Justin kom og mange måtte dra fra konserten før den hadde begynt. Den begynte så pass sent at de aller minste ikke fikk med seg konserten.

På grunn av dette mistet Justin mange fans, han lagde et kaos som gjorde at mange tusen fans ble stående å vente, og til og med gi opp konserten og dra hjem. Justin har også avlyst mange konserter, og nylig sa han: ”jeg kommer aldri tilbake til UK”, etter all oppstyret han lagde, vil han aldri tilbake!

Noen reagerer slik:

fortvilte fans

Mens andre reagerer slik:

6818189_700b

Han har også blitt mer voldelig, på vei til bilen som skulle kjøre han vekk fra en av konsertene sine, begynte han å slå etter en journalist. Livvaktene måtte dra Justin inn i bilen slik at ingen skulle komme til skade. Men når dette er sagt så kommer Justin stadig med nye sanger og topper hitlister, men det er ingen tvil om at han har forandret seg!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: