Velger ikke fritt under parseremoniene

bilde.seher.no

Parseremoniene i realityserien ”Paradise Hotel” ses på som ukens dramatiske høydepunkt i TV3 sin suksessrike realityserie. Den avgjør hvem som får fortsette og hvem som må sjekke ut av hotellet. På parseremoniene må deltagerne stille seg bak det motsatte kjønnet de helst vil dele rom med, og dersom det står to av det samme kjønn bak en person, må han eller hun velge sin favoritt, den som ikke blir valgt må forlate hotellet.

Deltagerne må fylle ut lapper med navn på både førstevalg og andrevalg, som de da gir over til produsentene rundt to timer før seremonien. Det de skriver på lappene, er det valget de må ta, men det er alltid en liten vri. Dersom førstevalget til en deltager er valgt, er han eller hun nødt til å velge andrevalget sitt, og slik går det helt til siste person står igjen og skal ta et valg. Etter deltagerne har fylt ut sine lapper, må de vente spent inne på rommene sine, mens produsentene gjør klar seremoniplassen og bestemmer i hvilken rekkefølge deltagerne skal marsjere inn å velge partnere.

Det har blitt sagt at produsentene helt klart ønsker å beholde dem som lager god tv, og bestemmer rekkefølgen ut ifra dette. Det er også et krav å undertegne kontrakter som begrenser hva en kan si om produksjonen, om en ønsker å delta på realityserien ”Paradise Hotel”.

Kilder:

http://www.seher.no/913543/slik-foregaar-egentlig-parseremoniene-i-paradise-hotel

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: