Marilyn Manson i motebransjen?

En skulle kanskje tro at den verdensberømte artisten snart ville begynne å gå tom for ting å sjokkere verden med. Men vår kjære alternative metal og rocke artist slutter ikke å overraske, nå gjør han suksess også innenfor motebransjen . Hvem skulle sett for seg at mannen med heavy sminke og  provoserende stil skulle pryde en kampanje for motehuset Saint Laurent i Paris?

 SL-1

Hedi Slimane tok over som sjefsdesigner i fjor og fortsetter å revolusjonere med kampanjebilder av Courtney love, Kim Gordon, Ariel Pink og Marilyn Manson. Endelig kan vi se frem til en skikkelig rocka, inspirerende og spennende motesesong med en skrikende sjel fra Saint.

Verden vil kanskje tro at Manson ikke har noe å gjøre i et fransk motehus, men Hedi har virkelig latt sin kjærlighet til rock og mørke sprite opp årets kolleksjoner. Marilyn passer perfekt til Hedis planer om forandringer. Med en stil som de fleste av oss bare kan drømme om å gjennomføre, stiller Manson opp som frontansikt med sin mørke signatursminke og i et outfit som står i stil til imaget.

Under Hedis andre kolleksjon som tok sted i moteuken i paris ble det slengt frem mer kritikk en ros ettersom den var ”langt mer rocka enn forventet”.  For noen ble det kanskje litt  i det mørkeste laget, men den falt også i godt i smak. Selveste Punk-Rock-prinsessen Courtney Love var en av dem som hyllet det hun så. Kolleksjoner som har evnen til å overraske og sjokkere er viktig for å holde liv i glørne, også i motebransjen. Og det Hedi har sendt ut er noe  vågalt med en sjel som sjeldent blir vist frem og som ikke er hverdagskost på catwalken.

 manson-saint-laurent-ansikt-utad

Ser frem til å holde ikke bare ett, men to øyne med på det Saint Laurent har å komme med i år. Når et av verdens mest kjente motehus virkelig satser på en stil som flere tar avstand fra, da fortjener de en hyllest for å ha nok guts til å gjennomføre det.

Nå er det på tide at både metal-, rock- og grunge-stilen endelig får slå seg løs også ute på moteverdenens scene.

-Julie H Ragnvaldjord

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: