Ble lurt trill rundt

En pensjonist fra Catamarca trodde han hadde gjort et kupp da han kjøpte det han trodde var to toypuddler på Argentinas største marked La Salada. I stedet for to små hunder, kom mannen hjem med et par ildere.

Da pensjonisten kom hjem med dyrene begynte han å bli svært mistenksom, og tok dem med til veterinæren. Da fikk han raskt konstatert at det ikke var snakk om to toypuddler, men derimot to brasilianske rotter.  Disse brasilianske rottene er ildere som er pumpet opp på steroider siden fødselen. Pelsen er også fikset på slik at de skal se mest mulig like ut som de lodne hundene.  Vanligvis koster pudlene flere tusen kroner, men de små fluffy, hvite dyrene mannen kom over på La Salada, kostet bare en tiendedel, skriver dailymail.co.uk.

Det har lenge vært rykter om at ildere selges som hunder, men etter denne hendelsen er det altså bekreftet.  Den argentinske mannen er ikke den eneste som har latt seg lure. En kvinne endte også opp med en ilder, da hun kjøpte det hun trodde var en chihuahua.

SE VIDEO HER

I motsetningen til den ellers så flotte hovedstaden er La Salada en samling av små og uformelle arbeidere, distributører og entreprenører – noen heldige nok til å selge ildere som hunder for 150 dollar.

kilder:

1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bOWVAEa9je4

2. http://www.side2.no/livsstil/article3603160.ece

3. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2305310/Man-gets-shock-toy-poodles-turn-GIANT-RODENTS-steroids.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: