Hvor vil du sommeren 2013?

Vet du ennå ikke hvor du skal reise i sommer så er det på tide å begynne å tenke på det nå. En undersøkelse viser at de fleste begynner ferieplanleggingen allerede i mørke og kalde januar.

Image

Når vinteren er på sitt mørkeste og folk lengter etter varme, begynner reiseselskapene reklameringen for pakkereisene sine til eksotiske strøk med både sol og varme.  Det er stor diskusjon om hvilke ferie plasser som er mest populære og hvilke som er best. Om du ønsker å reise på charter tur, hvor alt er inkludert og man bare kan nyte dagene ved bassengkanten eller på stranden er det Tyrkia som er det mest populære reisemålet. Det er også ganske rimelig å bestille pakketurer hit i forhold til andre lignende reisemål.

 Image

For deg som synes at en charter tur kan bli litt kjedelig i lengden, og heller vil oppleve storbylivet med shopping og lange dager med trasking i gatene vil absolutt New York være noe for deg! I New York kan man også besøke mange kjente turistattraksjoner som Frihetsgudinnen, Times Square og Central Park.

Image

Hvis du verken liker shopping i storbyene eller late dager på stranda, og er personen som ønsker og besøke mer eksotiske strøk med flott natur og mange nye opplevelser og inntrykk er utvalget av reisemål stort. Både Peru, Brasil, Filipinene og Burma kan anbefales. Her kan du oppleve nye kulturer og du vil garantert sitte igjen med mange nye inntrykk. Image

Om du ikke ønsker å reise så langt, så er det også mange muligheter for å feriere i Norge. Vårt langstrakte land er fullt med nydelig natur for deg som ønsker å gå turer for å oppleve både fjord og fjell. Om du drar til Prekestolen eller Folgefonna kan vi garantere en fantastisk opplevelse. Uansett hvor du velger å reise i år, så har de fleste land bygget opp en god turistkultur for både alenereisende, par og barnefamilier. Det viktigste spørsmålet gjenstår ennå: hvor vil du? 

 

Av: Karoline Stange og Frida Klockmann

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: