WEHEARTIT.COM

Skjermbilde 2013-04-11 kl. 14.49.05

Weheartit.com er en ekstremt populær internettside hvor mer eller mindre alle bloggere, fotointeresserte eller bare helt vanlige tenåringer finner inspirasjon. Men det er ikke bare en inspirasjonskilde,  man kan også dele egne bilder, og “like” andres bilder. Advarsel: avhengighet kan oppstå. 

Når vi sier at det er en inspirasjonskilde snakker vi om inspirasjon til alt mellom himmel og jord. Fitness, fashion, foto, tegning eller bare det å leve livet til det ytterse. Dette er noe som appelerer til de aller fleste.

Skjermbilde 2013-04-11 kl. 14.54.05

Som sagt er det også en ”del og lik”-side. Man kan dele bilder med alle andre som besøker siden. Man trenger ikke ha en konto, men det kan være nyttig. Du kan også bruke facebook-kontoen din. Om du har opprettet en konto er det bare til å gå løs på ”hjerteknappen” (som viser til en ”liker”-funksjon). Når du har likt noen bilder du liker kan du sortere dem i ”sett”. Settene lager du helt selv. Om du vil ha sett som ”matlaging”, ”dyr”, ”mote” eller ”sommer” er det helt opp til deg. Du er sjefen. Etter hvert vil du få en side med haugevis av bilder som du blir inspirert av, eller bare liker. Du vil få din helt egen ”inspirasjonsside”.

Skjermbilde 2013-04-11 kl. 14.55.22

Kilde og bilder: http://weheartit.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: