Klar, ferdig, BIEBER!

Alle husker 30. mai 2012, dagen da selveste Justin Bieber kom til Norge for første gang. Hva skulle han her? Ingen visste, men plutselig var han her. Tusenvis av jenter reiste fra hver eneste krik og krok av landet vårt for å få et glimt av den vakre unggutten som har blitt større enn en hel verden. Puste inn samme luft som han. Kanskje se inn i de brune øynene hans og skrike til stemmen var borte den neste uken. Disse jentene eide Oslos gater i mer enn et døgn. De løp rundt som ville løver, ingen kunne stoppe dem. Vi som ikke var til stede i Oslo denne dagen fikk høre uendelige skrik og se bilder som dette på nyhetene:

 

1338370572558_543

 

”Galskap,” kalte de det. 16. april 2013 skal han være her igjen, denne gang for to konserter. Ryktene sier hans føtter er på norsk jord allerede. Hvordan skal det gå denne gang?

 

Allerede i ettermiddag har flere norske jenter tatt kontakt med hotellene i Oslo for å høre om Justin Bieber har ankommet. Til nå har de fått nei fra alle, men Biebers berømte dansere kom med turnebussen i ettermiddag, og noen jenter var heldige og møtte dem utenfor hotellet Grand Hotell i Karl Johans gate, der de fikk ta bilder med dem. Flere jenter har samlet seg utenfor dette hotellet i ettermiddag, og vakten har dermed fått god underholdning for resten av kvelden. Når tv2 tok kontakt med Grand Hotell for å vite om Bieber skal bo sammen med danserne sine, ble de bedt om å forlate hotellet.

 

Forhåpentligvis er Oslo mer forberedt på Justin Bieber og hans hylende fans denne gang. Bare husk at selv om det mest sannsynlig kommer til å bli like mye – om ikke mer – oppstyr som sist, er det over om et par dager. Klar, ferdig, BIEBER!

 

Kilder:

http://www.tv2.no/underholdning/bieberalarmen-gikk-paa-oslo-plaza-4027876.html

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10053821

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: