De tre beste motebloggene

Som resten av de norske tenåringsjentene leser jeg også blogger. De bloggene jeg liker best å lese er moteblogger, og dette er min topp tre liste.

1. Fannylyckman
fannyheader3
Øverst på listen troner den svenske motebloggeren Fanny Lyckman. I motsetning til mange andre bloggere er Fanny veldig opptatt av å verne om privatlivet sitt, og etter mye søking på internett har jeg ikke en gang klart å finne ut hvor gammel hun er, men hun bor i alle fall i Stockholm. Bloggen hennes har et enkelt design med store, fine, og gjennomførte bilder. Bildene er i veldig god kvalitet, det ser ut som at en proff fotograf har tatt de. Klesstilen til Fanny er veldig tøff. Her ser du ikke mye blonder, nei her er det sterke farger og skinn. Fannys kjæreste er den kjente svenske rapperen Alexander JR Ferrer. Grunnen til at Fannys blogg kommer på førsteplass over de motebloggene jeg leser er fordi hun kler seg akkurat slik hun vil, uansett hva andre skulle mene.

2. Ulrikkelund.com
ulrikke_897747i
Ulrikke Lund er en norsk moteblogger. Hun er 23 år gammel, født på Østlandet, har bodd mange år i Bergen, og bor nå i Oslo. Interessene hennes er trening, litteratur, musikk, og selvfølgelig mote. Bloggen hennes har vunnet hele syv bloggpriser og har vært på topplisten lenge, så man kan si hun har oppnådd mye suksess. På et halvt år med blogging hadde Ulrikke tjent en million kroner. Tidligere drev Ulrikke sin egen nettbutikk, Fashionlove. Denne ble veldig populær, hvor hun solgte veldig tøffe og kule designerplagg. Stilen til Ulrikke er veldig blandet med mye tøffe og utfordrende plagg, men også veldig søte plagg med mye blonder. En god blanding! Hun legger også ut veldig fine bilder i god kvalitet, som gjør bloggen til den 2. beste motebloggen jeg leser.

3. Angelicablick.se
pearl26-1024x765
På tredjeplass finner vi den svenske bloggeren Angelica Blick, en 22 år gammel moteinteressert jente fra Linköping. Hun bor nå i Stockholm og jobber som designer, stylist og blogger. Grunnen til at jeg liker denne bloggen er fordi hun har en veldig søt klesstil, og hun får frem denne søte stilen i hele bloggen sin. Bildene er som klippet rett ut av det verdenskjente motemagasinet Elle, virkelig nydelige!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: