Hovefestivalen 2013

Hovefestivalen nærmer seg, og alle festivalmenneskene er klare. Hvis du vil møte mange kule, festglade mennesker kan dette være noe for deg.

Festivalene foregår på en øy utenfor Arendal og serverer internasjonale og norske artister. Hovefestivalen er en foregangsfestival som er opptatt av miljø, og syntes telt, natur, strand og vann hører til det perfekte festival livet. Festivalen serverer også variert og økologisk mat, og Hove er et perfekt utgangspunkt for å vekke miljøengasjement.

Image

Festivalcampen åpner søndag 30. juni, klokken 08.00 og stenger lørdag 6. juli, klokken 12.00. Festivalcampen er kun åpen for personer som er 16 år og oppover. De ber om legitimasjon fra personer med festivalpass eller campingplass. Du må også ta med deg ditt eget teltutstyr, fordi Hovefestivalen stiller ikke med telt til de som har glemt campingutstyret sitt hjemme.

 

Med 72 internasjonale og norske artister, 72.000 besøkende, 53.000 solgte billetter og 5.000 akkrediterte hver dag, markerte Hovefestivalen seg allerede i sitt første år som Norges største musikkfestival.Image

Billetter: 

FESTIVALPASS (Festivalcampen):
 Gir deg tilgang til Festivalcampen fra søndag 30. juni til lørdag 6. juli og til festivalområdet alle fire festivaldagene (2.-5. juli). Dette er passet for deg som vil å leve det glade festivallivet hele uka. Festivalpass (Festivalcampen) koster NOK 2650,- + billettavgift.

FESTIVALPASS (Verdens Ende):
 Gir deg tilgang til Verdens Ende-campen fra søndag 30. juni til lørdag 6. juli og til festivalområdet alle fire festivaldagene (2.-5. juli). Dette er passet for deg som ønsker full festivalopplevelse, men med et litt roligere overnattingstilbud. Camp Verdens Ende ligger noen minutters gange fra selve festivalområdet, med egen cafe, dusjer, toaletter og flotte bademuligheter. Festivalpass (Verdens Ende) koster NOK 2650,- + billettavgift.

STRANDCAMP-PAKKE (for 2 personer): Inkluderer festivalpass for to med tomanns forhåndsoppsatt Pink Moon-telt på Strandcampen. Pakken koster 6500,- og selges via Billettservice. Dette er perfekt for deg og en du er glad i! Passene er i salg nå.

PARTYTELT-BILLETTER: Partytelt på Festivalcampen: For alle dere som har kjøpt festivalpass (inkl. festivalcamp) og vil ha med partytelt på festivalcampen. Koster 487.50,- (inkludert avgifter).

UKESPASS: Gir deg tilgang til hele festivalen og festivalvorspielet, men ikke til campene. Perfekt for deg med egen overnattingsløsning. Finnes både for voksne og barn (under 12) og koster henholdsvis 2420,- (inkl. avgifter) og 380,- (inkl.avgifter).

CARAVANPASS: 
For deg som vil ta med deg bobil eller campingvogn til Verdens Ende. Passet koster 1302, 50,- pr. kjøretøy. Husk at alle som bor i bobilen eller campingvognen også behøver festivalpass for Verdens Ende

 Image

Hvis du vil bo på festivalcampen lønner deg seg å kjøpe et festivalpass, som inkluderer både adgang til festivalområdet og festivalcampen og reserverer en plass på festivalcampen til deg alle dager disse er åpne. Det er også mulig å kjøpe separate campingplass som sammen med enten et ukespass eller dagspass gir deg adgang til festivalcamp-området og reserverer en plass på festivalcampen til deg. Du vil få utdelt et eget festivalcamp-armbånd når du kommer til festivalen. Dette armbåndet blir kun gitt til personer som har kjøpt festival/campingplass i tillegg til enten ukespass eller dagspass. Campingplass alene gir ikke adgang til festivalcampen. Hove er en musikkfestival, ikke en campingplass. Du kan heller ikke besøke venner på campingen uten gyldig billett.

Hvis du har kjøpt dagspass og campingplass kan du bo på festivalcampen i hele festivalperioden, men du vil kun få adgang til festivalområdet for de dagene som dagspasset ditt er gyldig for.

 Image

Det fine med Hovefestivalen er at du kan tjene penger på å være miljøbevisst. Du får pant for ølglass, ølbrett, pizzaesker, flasker og bokser. Disse pengene går rett inn på cashless-kortet ditt. Hovefestivalen er drevet 100% av miljøvennlig kraft med opprinnelsesgaranti! Du kan få låne de miljøvennlige campingstolene, isteden for at du får med deg en skitten, ødelagt campingstol hjem.

 

Etter en uke på festival med mange tusen mennesker blir det garantert mye søppel til slutt. Målet er å forlate plassen like fin som den var da alle kom, eller enda finere. Hvert år har arrangørene miljøprosjekter de jobber med. Ett eksempel på dette kan være campkonkurransen vår, der ett av de viktigste kriteriene for å vinne er at man holder det ryddig på sitt eget område og kildesorterer søpla si. 

 Image

Blant de artistene som har besøkt Hove før har man: Jay-Z, Muse, The Killers, Slipknot, Skrillex, Snoop Dogg, Faith No More, Linkin Park, The Strokes, Beck, deadmau5, The Prodigy og mange, mange flere.

Du kan også melde deg frivillig til å jobbe på festivalen og hjelpe til. Uten de frivillige hadde ikke Hovefestivalen vært den samme. Du kan melde deg frivillig på http://www.hovefestivalen.no/. Her kan du også lese mer om festivalen og kjøpe billetter hvis dette er noe for deg og dine venner/familie.

 

Kilde: http://www.hovefestivalen.no

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: