Mulig utestengelse for Suárez

SuarezkomboDuell ulykken som oppstod halvveis gjennom andre omgang hvor Liverpool endte opp med uavgjort resultat mot Chelsea, har skapt enorme opptøyer for Suárez, hvor han blant annet har blitt kalt ”Kannibalen av Anfield”. Kannibaler er folk som spiser menneskekjøtt, og Liverpool-spissen forsynte seg godt av armen til Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic.

Britiske medier er ikke nådige med liverpool-spissen Suárez (26) etter å ha bitt en spiller for andre gang i karrieren sin. ”Spissen beklager, men risikerer utestengelse fra FA.” skriver The Telegraph på sin sportsforside. Liverpool-spissen har allerede sonet utestengelse fra hele 7 kamper etter det første bittet, og kan sone en lang straff etter hendelsen på søndag.

Suárez uttrykker at han er lei seg etter hendelsen, men sportslederne stiller spørsmål ved 26-åringens fremtid i klubben. Tidligere Liverpool manager Graeme Souness har uttalt seg med at spissen gjør det svært vanskelig for seg selv å forbli i klubben, og at dette muligens er hans siste sjanse. ”Det viktigste er å opprettholde navnet til klubben, og dette er noe folk kommer til å snakke om over lang, lang tid, som vil sette Liverpool i svært dårlig lys.” legger han til under intervjuet med New York times.

Suàrez uttalte seg tidlig etter kampen på den berømte nettsiden Twitter, hvor han blant annet skrev at han var lei seg for det som skjedde i ettermiddag, og at han ville unskylde seg til Ivanovic og hele fotballverden for sin utilgivelige oppførsel. Ett par timer senere la han til at han hadde fått snakket med Ivanovic på telefonen, og takket for at han aksepterte unskyldningen hans.

Kilder:

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10115930

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: