Oscar-vinnende skuespillerinne arrestert

reesewitherspoonarrguti

Natt til fredag ble den Oscar-belønte skuespillerinnen Reese Witherspoon (37) og ektemannen Jim Toth (42) pågrepet av politiet, grunnet til fyllekjøring og ordensforstyrrelse.

Føreren Jim Toth ble stoppet av politiet sammen med sin kone i fremsetet ettersom politiet mistenkte føreren for fyllekjøring dersom han kjørte i feil fil. Paret som hadde kommet til Atlanta for å spille i filmen ”The Good Lie”, endte opp i eget filmdrama da Reese Witherspoon raste ut mot politiet med frasen ”vet du ikke hvem jeg er?”, Politimannen skal ha ristet på hodet og bedt Witherspoon om å sette seg fint tilbake i bilen.

Tooth skal ha strøket blåsetesten, men forholdt seg rolig overfor politiet, hvor derimot Witherspoon kjeftet og nektet å bli sittende i bilen slik som hun ble beordret til. Filmstjernen fra de berømte filmene ”legally blonde” og ”walk the line”, skal ha heng ut bilvinduet ifølge Variaty, og nektet for at politimannen var ekte politi.

Hun ropte ”vet du hva jeg heter?”, hvor politiet svarte at han ikke visste det, og at han heller ikke trengte å vite det. Reese stormet der etter ut av bilen og fortsatte med at hun var en amerikansk statsborger og hadde rett til å sette føttene på amerikansk jord.

Tooth som sto påsatt håndjern skal ha holdt seg rolig gjennom hendelsen, hvor der imot Reese gjorde motgang i det hun ble arrestert og påsatt håndjern. Ektemannen skal ha forsøkt å roe henne ned, hvor han ble arrestert for fyllekjøring og kjøring i feil fil, og hun ble arrestert for ordensforstyrrelse. Paret ble deretter tatt med til politistasjonen, hvor de tilbrakte få timer før de slapp ut mot kausjon. Første høring er satt knapt tre dager etter hendelsen, men det er fremdeles usikkert om paret ønsker å møte i retten selv.

Kilder:

http://www.philstar.com/entertainment/2013/04/22/933622/reese-witherspoon-arrested-disorderly-conduct-charge

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10115928

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: